Θ.Πάγκαλος: “5η δόση ή τανκς”

Γράφει ο Πάνος Κ.
Εκτακτο:οι επιλεκτες μοναδες στρατου σε ετοιμοτητα!!!
ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ !!!!
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo ότι αν δεν πάρουμε την 5η δόση “θα δημιουργηθει μια τρομερή κατάσταση με τους πολίτες να πολιορκούν τις τράπεζες, η αστυνομία δεν θα φτάνει και θα πρέπει να λάβει δράση ο Στρατός και τα τανκ για να τις προστατεψει”!


Ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτό που έχει γράψει το defencenet.gr, ότι ετοιμάζουν στρατιωτικές δυνάμεις για να καταστείλουν τυχόν ταραχές και ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα προκαλέσει η πολιτική της κυβέρνησης.
Στην ιδιαίτερη άποψη του αντιπροέδρου πως οι ΕΔ οφείλουν να φυλάνε και τις τράπεζες δεν υπάρχει πάντως προειδοποίηση για αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Πάλι καλά…
Εκτός και αν καλέσουμε το … Στόλο για να προστατέψει τους τραπεζίτες και την κυβέρνηση! Δεύτερο “Θωρηκτό Ποτέμκιν” προβλέπεται…

Σχόλια

  1. Αρχιζαν να φοβούνται τα λαμόγια. Αισθάνονται ότι χάνουν τον έλεγχο. Το σαθρό τους σύστημα καταρρέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτα μας εφερε η "δημοκρατια του 1981" ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημείωση του HEIL GAP περι σχολιων στο "Θ.Πάγκαλος: “5η δόση ή τανκς” :

    Γνωρίζουν ότι η ευρωζώνη βρίσκεται σε κίνδυνο να καταρρεύσει και ότι χώρες όπως η Ελλάδα ΚΑΙ η Ιρλανδία θα έχουν λίγες επιλογές εκτός από την έξοδο από το ευρώ ή να σβηστούν τα χρέη των .
    Με τους τραπεζίτες και τους λοιπούς αξιωματούχους της ΕΕ που ως φαίνεται επιδιώκουν μια κατασκευασμένη πλήρη κατάρρευση της οικονομίας και κινούνται ακόμα γρηγορότερα ΠΛΕΟΝ ώστε να ωθήσουν τις χώρες, όπως η Ελλάδα, στην προεπιλογή.
    Βλέπε πρόσφατες δηλώσεις του GEORGE SOROS οικογενειακού φίλου του κυρίου ;;; Πρωθυπουργού μας
    Στο επικείμενο οικονομικό χάος , οι τράπεζες θα κλείσουν τα κατάστημα τους με έκτακτα διατάγματα θα μπορούσε να περάσει κάθε προδότης πολιτικός, επιτρέποντας στους τραπεζίτες για να εδραιώσουν την εξουσία τους εφαρμόζοντας ένα αστυνομικό κράτος.
    Στην Αυστρία, σχεδίων έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση μιας ελληνικής χρεοκοπίας και ένα «bank» run τρέξιμο τράπεζα για ανάληψη των καταθέσεων έχει ήδη συνταχθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών , όπως σας έχουμε πληροφορήσει ήδη εδώ και επτά μήνες
    ( http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/12/blog-post_3672.html )
    (Ανώνυμος είπε... PART 3 22 Δεκεμβρίου 2010 3:42 μ.μ. )

    (………..Σίγουρα, στην ελίτ αναμένουν προβλήματα. Όμως, είναι πραγματικά έτοιμοι ;
    Αυτό φαίνεται από τις διαμαρτυρίες της Castor στη Γερμανία, καθώς και από διαμαρτυρίες της Stuttgart 21.
    Ο ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ , αλλά θα μπορούσε να προσθέσει λάδι στη φωτιά. Συνθήκη η οποία φέρει και την υπογραφή κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ .
    Αλλάζοντας τις κυβερνήσεις της η Γερμανία για να θέσει στην εξουσία περισσότερο συμμορφούμενους σοσιαλδημοκράτες ηγέτες , όπως ο Frank-Walter Steinmeier, θα βοηθήσει για λίγο, μέχρις ότου οι άνθρωποι να αναγνωρίσουν επιτέλους ότι το να εξασφαλισθεί το ανεξόφλητο χρέος της ευρωζώνης είναι μια τρέλα , και πιέσουν επιτέλους για την πραγματική αλλαγή.
    ….. ) .

    Πάντως η πληροφορία ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ψηφίσει στην Λισαβόνα την ΕΛΕΥΘΕΡΗ χρήση ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΥΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ επιβεβαιώθηκε τον Φεβρουάριο και από πρώην ιπτάμενο και νυν δημοσιογράφο . ( αν και σύμφωνα με τα ελληνικά ήθη ο άνθρωπος «τα άκουσε όλα » , λες και έφταιγε αυτός δια την είδηση που μετέδιδε σαν να ήταν αυτός που συνέταξε και ψήφισε την αθλία αυτή νομοθεσία.
    Κάπως έτσι θα είναι το μέλλον για την οικονομική κατάρρευση;
    Μετά από εμάς η Ισπανία, η Πορτογαλία και το Βέλγιο οι οποίες πρόκειται να ακολουθήσουν την Ιρλανδία στην άβυσσο της κρίσης του χρέους η οποία απειλεί να καταστρέψει το ευρώ, όποτε και ο πάγκαλος ως φιλάνθρωπος έρχεται να μας συνετίσει δια να τον ανεχτούμε και αυτόν και τα μεσοπρόθεσμα σχέδια του περί του ξεπουλήματος της χώρας και εξοντώσεως των ελλήνων .
    Υ.Γ.
    Σήμερα το μεσημέρι περνώντας από την πλατεία συντάγματος είδα περισσότερους μαύρους εκεί από όσους θα συναντούσα σε κάποια υπαίθρια αγορά δυτικό- Αφρικανικής χώρας .
    HEIL GAP (or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.