ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ 5ΗΜΕΡΗ!!!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ
ΔΕΝ "ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ"...


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ
:














thebest.gr
ΠΡΕΖΑ TV

http://dexiextrem.blogspot.com/2011/06/5_17.html

Σχόλια

  1. Τι πενταήμερη;;; Σαν να είναι σε club σε πανλυκειακό πάρτυ... Από ό,τι φαίνεται οι περισσότεροι θα είναι μεταεξεταστέοι στις ερχόμενες εξετάσεις(εκλογές)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως αυτά εννοούσε ο Αντιπρόεδρας όταν απηύθυνε τους χαρακτηρισμούς του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η κοινωνία βράζει Η Ελλάδα ξεπουλιέται και αυτοί στη νιρβάνα τους.
    Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε πεί:«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατα τον Παγκαλο ομως στην εκμπομπη της ΝΕΤ της 18/6/11 "ηταν μια πολυ χρησικμη συζητηση πολυ υψηλου πολιτικου επιπεδου οπου συζητηθηκαν τα παντα ελευθερα (αυτο τι να σημαινει αραγε? οτι επαιζαν τσιγκολελετα?) και εξηχθησαν χρησιμα συμπερασματα" Ακομη κατα τον ιδιο "δημιουργηθηκε μια ισχυρη ομαδα (αλλο παλι και τουτο...) ικανη να αναστρεψει το κλιμα..." Εδω τωρα γελανε η καλεινε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αφρόκρεμα της απλιστίας, της υποκρισίας, και του θράσους.
    εγώ πιστεύω πως πρέπει να πεθάνουν.
    Και μην μου πει κανεις πως ειμαι των ακρων γιατί από την δική τους πλευρά, ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν νοιαζεται αν εμεις θα πεθάνουμε.

    ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.