Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Αφαιρέθηκαν οι σκηνές με τον Εθνάρχη στο Ζάππειο από το επετειακό βίντεο για τα 50χρονα της ΕΕ με εντολή να μπει η φάτσα του Παπανδρέου!

Έλεος πια, η μικροψυχία και η ιδιοτέλεια του Παπανδρέου και όσων είχαν αναλάβει τη δημιουργία του σχετικού "ηγετικού" προφιλ σε όλο της το μεγαλείο.
Ακόμα και ως αντιπολίτευση το 2007 χρησιμοποιώντας τα εξωθεσμικά λόμπι συμφερόντων που τον στηρίζουν, απαίτησε στο επετειακό βίντεο για τα 50χρονα της Ε.Ε. να φαίνεται η φάτσα του μαζί με τον Γκιούλ, αντί του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο στιγμιότυπο όπου γίνεται η κύρωση της συνθήκης ένταξης το 1981, από τον Εθνάρχη στο Ζάππειο!
Ο γιος του μεγαλύτερου πολέμιου της ένταξης της Ελλάδας στην Ε.Ε. προσπαθεί όχι απλά να πλαστογραφήσει την ιστορία και να καπελώσει τον Καραμανλή, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα πως λειτουργεί για ιδίων όφελος και με σκοπό την προσωπική προβολή!
Τραγικά πράγματα! Δείτε
ΕΔΩ
Και η Νέα Δημοκρατία από το 2007 κοιμάται τον ύπνο του δικαίου! Καμία αντίδραση! 


http://openpress-gr.blogspot.com/2011/06/50.html

1 σχόλιο:

  1. Οι ΠΑΣΟΚοι είναι τελικά πολύ κομπλεξικοί. Κρύβουν την ανικανότητα τους με γκαιμπελικές μεθόδους.
    Τα δικά τους επιτεύγματα είναι μάλον μόνο οι......ΜΙΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.