4 μονάδες μπροστά η Ν.Δ σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue.

Αλλαγή σκηνικού, καταγράφει το βαρόμετρο της Public Issue που δημοσιεύει η "Καθημερινή της Κυριακής", καθώς η ΝΔ προηγείται με 31%, έναντι 27% του ΠΑΣΟΚ. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 11%, ο ΛΑΟΣ με 8%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 3% , η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,5%, ενώ η αποχή φτάνει το 38%.

    Ένας στους 4 πολίτες πιστεύει πως η κυβέρνηση θα καταφέρει να εξαντλήσει την 4ετία, ενώ η δημοτικότητα του Γιώργου Παπανδρέου σημειώνει κάμψη. Στο ερώτημα, ποιός είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, Γιωργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνουν από ένα 23%, με το 55% των πολιτών να δηλώνουν κανένας.

    Το 74% εκτιμά πως ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ θα μπορούσαν να κυβερνήσουν σωστά τη χώρα, ενώ το 59% εκτιμά πως στην παρούσα φάση δεν χρειάζονται πρόωρες εκλογές. Χαρακτηριστικό πάντως είναι το γεγονός ότι το 82% των πολιτών ειναι δυσαρεστημένοι από τη ζωή τους, ενώ το 87% εκτιμά πως κινούμαστε σε λάθος κατεύθυνση.

Σχόλια

  1. Μην τσιμπατε. Η δημοσκόπιση είναι για τη συσπείρωση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εν οψει του μεσοπρόθεσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιδι δεν εχει ακομη καταλαβει οτι δεν κανει για την δουλεια,ειναι παντελως ασχετος καθως και η παρεα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί που είχαμε ησυχάσει απο τις δημοσκοπήσεις, άρχισαν πάλι να μας ζαλίζουνε τον έρωτα.
    Με ένα εκατομύριο άνεργους Έλληνες, με το 1/3 των έλλήνων κάτω από το όριο της φτώχιας, με τους ξένους εποίκους/κατακτητές να πολλαπλασιάζονται, να αυξάνουν την παραοικονομία, την εξαγωγή συναλάγματος και εγκληματικότητα, είναι δυνατόν τα ποσοστά να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.