Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

"Αέρα" 3,1 μονάδων στη ΝΔ δίνει η ΜRBΑνοίγει την ψαλίδα από το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της MRB. Σύμφωνα με τα στοιχεία της, στην εκτίμηση ψήφου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει...
33,2% ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 30,1%. Από εκεί και πέρα το ΚΚΕ παραμένει τρίτη δύναμη με 9,3%, ακολουθεί ο ΛΑΟΣ με 6,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 4,7% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,6%. Από την παραπάνω εκτίμηση βγαίνει ένα πρώτο συμπέρασμα ότι η επόμενη Βουλή μπορεί να είναι αποτελείται από 6 κόμματα ενώ Δημοκρατική Συμμαχία και Δημοκρατική Αριστερά μένουν εκτός με ποσοστό 2,7%. Όσον αφορά στις έδρες, στην περίπτωση που στη Βουλή έμπαιναν 6 κόμματα η MRB τις μοιράζει ως εξής: ΝΔ 145 έδρες,ΠΑΣΟΚ 87 έδρες, ΚΚΕ 27, ΛΑΟΣ 18, ΣΥΡΙΖΑ 13 και Οικολόγοι Πράσινοι 10 έδρες. 

http://taxalia.blogspot.com/2011/06/31-rb.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.