Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Καρατζαφέρης αμφισβητεί ότι το 2002 μιλούσε για πολιτικούς που πέρασαν απ' το κρεββάτι του Λαμπράκη και γίνεται ρόμπα

4 σχόλια:

 1. Πλημμύρα αξιοπουστίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ean sas endiaferei kai to egkrinete
  a)
  “ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ ’’ From HEIL GAP

  Φωτογραφία στο διαδίκτυο 5807938050_650ee8685c
  http://farm4.static.flickr.com/3203/5807938050_650ee8685c.jpg


  Χαιρετώ τους Ελευθέρους Έλληνες και σας φέρνω και μερικά στοιχεία που επαληθεύουν το άρθρο «Οι ευρωπαίοι εταίροι μας ζήτησαν υποθήκες 270 δισ. ευρώ!»

  Athens accused of bid to amend austerity deal
  By Peter Spiegel in Brussels - Financial Times.
  Δημοσιεύθηκε: 22, Ιουνίου 2011 19:34 |
  Σύμφωνα με ενημέρωση έμπιστης πηγής για το τέχνασμα ( εδώ ως «τέχνασμα » χρησιμοποιήθηκε η λέξη gambit η οποία παραπέμπει σε επιτραπέζια παιχνίδια και μεταφράζεται σε « άνοιγμα » δηλαδή στρατηγική κίνηση με την οποία θυσιάζεται κάποιο πιόνι « ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , συγγνώμη αλλά ο HEIL GAP αδυνατεί να το εξηγήσει » , ο Ευάγγελος Βενιζέλος “ πρότεινε την αλλαγή των € 50 δισ. του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων ως συμφωνηθείσα από τις ελληνικές αρχές “ και προσπάθησε να καθυστερήσει την ψηφοφορία της επόμενης εβδομάδας στη Βουλή, επιμένοντας ότι δεν μπορούσε να γίνει γρήγορα για διαδικαστικούς λόγους.

  Πάντως πολλοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος σκέπτονται σοβαρά το ότι οι έλληνες «είναι πλέον προ των πυλών» του κοινοβουλίου και κάποιοι αποφάσισαν τελικά για την αρνητική τους ψήφο.
  Ανεξάρτητα τώρα εάν αυτό το όχι είναι προϊόν του φόβου τους η όχι ( ήδη σε συζητήσεις , επιφανείς ευρωπαίοι πολίτες εξέφρασαν το φόβο τους για αεροπορικά δυστυχήματα όπως αυτό πριν δυο χρόνια στην Πολωνία που πήρε μαζί του την μισή κυβέρνηση , άλλοι δε ετοιμάζονται λογοτεχνικά έχοντας για θέμα την εκδίκηση ενός υιού για την οικονομική καταστροφή και εν συνεχεία την αυτοκτονία του πατρός του , εμάς δεν μπορεί να μας ενδιαφέρει , εφ όσον και δεν προτρέπουμε σε τέτοιες έσχατες λύσεις όπως είναι κατανοητό .
  Και γενικά , διεθνώς επικρατεί μια αμφιβολία ότι θα περάσουν και άλλα μέτρα ενάντια στους έλληνες από την παρούσα βουλή .
  Θα μου πείτε ότι καθημερινά περνούν στην ζούλα πλουσιοπάροχα μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών ( των νέων «ελληνοποιηθεντων» εκλεκτών του περισσου και των ροζ ε……. , τους λαθροελληνες , που δεν θα έχουν κανένα ενδοιασμό ούτε και οιαδήποτε αντίρρηση για το « λεφτά υπάρχουν αρκεί να ξεπουλήσουμε την χώρα »
  Εξ αλλού γιατί να έχουν αντίρρηση την στιγμή που όλες οι περικοπές μισθών, επιδομάτων και συντάξεων των ΕΛΛΗΝΩΝ πήγαν σε αυτά τα ζαγάρια με την μορφή επιστροφών και βοηθημάτων από την Εφορία .
  Για περισσότερες πληροφορίες στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ . "Λαθρομετανάστες με... χρηματοδότηση από την εφορία! "
  25/05/2011 - 09:00

  http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=20602&category_id=0

  Όσο για τους « Avanti o popolo, alla riscossa, Bandiera rossa trionferà », θα τους υπενθυμίσω ότι πέρυσι στο μνημόνιο ένα , την έβγαλαν με εκδρομουλες στην ακρόπολη και παρελάσεις στην βουλή , μπόλικο επαναστατικό κομφετί και μαζεύοντας υπογραφές για την ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΝΑ . ( Αυτό είναι το σχόλιο μου επάνω στην απόφαση του ΣτΕ για το Μνημόνιο , και ας το αντιληφτούν , αν και αμφιβάλω να θελήσουν να το πράξουν, έστω και μετά από αυτό ) .
  Πάντως εγώ θα τους ερωτήσω :
  Αλήθεια πως σας πούλησαν ; Τοις μετρητοίς ή επί πιστώσει ;.


  Φωτογραφία στο διαδίκτυο Jun_2_Syntagma_Square-Rania_H
  http://4.bp.blogspot.com/-ve2QUk-y3Xs/Te0MBX93hKI/AAAAAAAABAs/dfMDqsicemY/s1600/Jun_2_Syntagma_Square-Rania_H.jpg


  Τώρα σχετικά με τον λόγο της καθυστέρησης της ψηφοφορίας ο HEIL GAP θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι το ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο της Γερμανίας, όρισε την εκδίκαση για τις διασώσεις των χωρών της ευρωζώνης από την κυβέρνηση στο Βερολίνο στις 5 Ιουλίου.

  Εάν το δικαστήριο απορρίψει την αγωγή και επιτρέπει την διασώσεις η λεηλασία των χωρών μας θα συνεχιστεί με το πρόσχημα ότι θα πρέπει να πληρώνουμε «ΕΣ ΑΕΙ » τα τοκογλυφικά επιτόκια της ΕΚΤ ΔΝΤ ΕΕ, η δε αξιοπιστία της δικαστικής εξουσίας θα υπονομευθεί σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της εκτελεστικής και της νομοθετικής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. b)
  Αν το δικαστήριο δεχθεί το νόμο, από την άλλη πλευρά, οι πληρωμές της γερμανικής κυβέρνησης προς τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ ( και όχι σε μισθούς συντάξεις και λοιπά ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ που ταΐζουν τον κοσμάκη ) μέσω των ελληνικών, ιρλανδικών και πορτογαλικών διασώσεων θα πρέπει να σταματήσει, θέτοντας τέλος στο σύστημα Ponzi, που έχει διοργανώσει η ΕΚΤ.

  Πώς μια γερμανική δικαστική απόφαση θα μπορούσε να επηρεάσει ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία και να καταστρέψει το Ευρώ ;
  ΚΑΘΟΛΟΥ .
  Θα πρέπει να ήμασταν τελείως ΗΛΙΘΙΟΙ ώστε να πιστεύαμε ότι η δικαστική εξουσία στην ΕΕ δεν είναι χειραγωγούμενη .
  Δεν έχουμε ούτε ελπίδες ούτε και αυταπάτες δια την συναίνεση του γερμανικού δικαστηρίου , υπέρ της συνέχισης της ληστείας των λαών της ευρωζώνης , από τις τράπεζες και τις δόλιες κυβερνήσεις-υπάλληλους των .
  Σημείωση , Εδώ δε στην Ελλάδα και με την βοήθεια ενός πλήθους πρασινοφρουρών ΦΥΣΙΚΑ , ας μην το ξεχάσουμε ποτέ αυτό, ειδικώς όταν το γιαούρτωνα ανά τους δρόμους , θα αρχίσει να κατεβαίνει προς την βάση .

  Αλλά η αντιπολίτευση στον ελληνικό πληθυσμό ως εκ τούτου θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι να υπάρξει μια σωστή μαζική εξέγερση. Για το ξεπούλημα της χώρας μεταμφιεσμένο σε ιδιωτικοποίηση, και γιατί μας έβαλαν με το έτσι θέλω άλλη μια πόρπη στην ζώνη και αυτή δεν είναι καν κοντά στις προηγούμενες .

  Φωτογραφία στο διαδίκτυο 195745_171600152899729_4096672_n
  http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/195745_171600152899729_4096672_n.jpg


  Tο νέο Μνημόνιο, που θα υπογραφεί πάνω στα ερείπια του πρώτου, θα οδηγεί στην λεηλασία του πλούτου της χώρας από τους δανειστές και σε ένα νέο "κούρεμα" των εισοδημάτων του πληθυσμού, προκειμένου να αποφευχθεί το "κούρεμα" των απαιτήσεων των δανειστών της χώρας, το οποίο για να είναι αποτελεσματικό, θα πρέπει να υπερβαίνει το 80%, φθάνοντας στα επίπεδα του 90% αυτών των απαιτήσεων των ντόπιων και ξένων εμπλεκομένων (όχι όλων φυσικά) τραπεζιτών.

  Η Ευρώπη βρίσκεται σε συνταγματική κρίση αλλά και μια συνήθη κρίση της παράνοιας της . Κανείς δεν φαίνεται να έχει την εξουσία να επιβάλει μια λογική ανάλυση της κρίσης του χρέους περιφερειακών χωρών της ευρωζώνης . Αντί για την αναδιάρθρωση του προδήλως μη βιώσιμου , ως συνεχώς επιβαρυνόμενου χρέους της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας, και της Ελλάδας μας , οι πολιτικοί πιέζουν για όλο και μεγαλύτερα πακέτα διάσωσης με όλο και λιγότερο ρεαλιστικές συνθήκες λιτότητας, όπως ακριβώς ακούσαμε και χθες από τον νέο xontrompala ( είναι ξενική λέξη που οπωσδήποτε δεν στοιχειοθετεί την κατηγορία της ύβρεως ) υπουργό οικονομικών .

  ein volk
  http://2.bp.blogspot.com/-26vuwSgwufU/TfkFhyjLoFI/AAAAAAAABDE/Sj_2DSvJOxY/s1600/ein%2Bvolk.jpg

  Δυστυχώς, δεν είναι απλώς «το λάκτισμα της μπάλας στο γήπεδο » αλλά μας πιέζει να ανεβάσουμε τις αλυσίδες μας με την βαρεία μπάλα του χρέους , επάνω στο Γολγοθά που δημιούργησαν για εμάς οι τράπεζες και όλα αυτά τα χρέη που έχουν δόλια συναφθεί από τους Έλληνες πολιτικούς , οι οποίοι επιτέλους ΔΕΝ έχουν ΚΑΙ την ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ να επιβάλουν στον ελληνικό λαό το να υπόκειται σε αυτόν τον ατελείωτο και προπαντός ΦΑΥΛΟ κύκλο της υποτελείας στο χρέους.
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διότι ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ « ΕΙΧΕ » ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ .
  Πως αλήθεια συμβαίνει και ξεχνούν πως ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ κέρδισαν την διακυβέρνηση της χώρας και ΟΧΙ με την επιβληθείσα λιτότητα ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ και το ξεπούλημα της πατρίδας ;.
  Όποτε μάλλον και τα ναρκωτικά ήταν ληγμένα και με τέτοια ραγδαία λαθρομεταναστευση που επικρατεί, αυτά θα εισήχθησαν σε τεράστιες ποσότητες και θα έφτασαν και περίσσεψαν για όλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. c)
  Όμως η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι κάποτε , η χώρα ΜΕΓΑΛΟΣ οφειλέτης, δεν ήταν ούτε η Πορτογαλία, ούτε η Ελλάδα μήτε η Ιρλανδία, ΑΛΛΑ η Γερμανία. Όταν οι νικητές σύμμαχοι ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ την Γερμανία δια της αποπληρωμής αποζημιώσεων πολέμου (από τη Γερμανία) στις Βερσαλλίες το 1919, το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό, καθώς ο νεαρός «Keynes» προειδοποίησε κατά τη χρονική στιγμή στην περίφημη μπροσούρα του δια τις οικονομικές συνέπειες της ειρήνης. Για πάρα πολλούς ιστορικούς, ήταν η κατοπινή επιβολή της ατέρμονης λιτότητας τους Γερμανούς με το λογικό αποτέλεσμα ότι οι οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες να ευνοήσουν την άνοδο του Χίτλερ. Επιπλέον μέσα από την εμπέδωση των μαθημάτων της συγκεκριμένης αυτής καταστροφικής πολιτικής , επείσθησαν οι ΗΠΑ, μετά το 1945, ότι όφειλαν να λάβουν μια εντελώς αντίθετη πορεία δράσης στο πρόγραμμα ενίσχυσης Marshall, γεγονός που επέτρεψε την οικονομική ανασυγκρότηση της Γερμανίας και της Δυτικής Ευρώπης ως προς το σύνολό της.
  Σίγουρα η πολιτική και οικονομική ελίτ της Γερμανίας γνωρίζοντας ήδη αρκετά σήμερα για την ιστορία της χώρας τους , δεν οφείλουν άραγε να εκτιμήσουν ότι η λιτότητα δεν είναι η απάντηση ;

  HEIL GAP ( or mind the GAP )


  Φωτογραφία στο διαδίκτυο reu7
  http://4.bp.blogspot.com/-1ULxPtrQo50/TevdvuGzZ1I/AAAAAAAAY3o/UXNohYu5UtQ/s1600/reu7.JPG

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.