Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

O Τιτανοτεράστιος Γιώργος, ανακάλυψε ότι οι Έλληνες είναι ανίκανοι, δεν έχουνCAPACITY (δυνατότητες-ικανότητες) και μας φέρνει επιτηρητές

Χθες βγήκε ανακοίνωση η οποία εκτός όλων των άλλων μας βάζει υπό την εποπτεία της τρόικας, με την αποστολή τεχνοκρατών - ειδικών για την παρακολούθηση της υλοποίησης του προγράμματος σε κάθε υπουργείο..
Βγαίνει μετά από λίγες ώρες ο Τιτανοτεράστιος, μετά την συνάντηση με τον Jean Claude Juncker, για να σώσει την παρτίδα και να παρουσιάσει ως δική του ιδέα την εποπτεία-επικυριαρχία των τροικανών και μας λέει..
Δείτε τα όλα αυτά στο βίντεο που ακολουθεί.

"Επεσήμανα επίσης στο  Ζαν – Κλωντ το γεγονός ότι, ένα  από τα μείζονα ζητήματα, με τα οποία  βρεθήκαμε αντιμέτωποι κατά την  εφαρμογή του προγράμματός μας, αφορούσε στη δυνατότητα υλοποίησης τέτοιων  βαθέων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων από τις δημόσιες υπηρεσίες μας.  Εξ ου και του ζήτησα, όπως εξάλλου έχω ήδη ζητήσει από κάποια κράτη-μέλη και πρόκειται να ζητήσω από όλους τους εταίρους μας στην Ε.Ε., όπως και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να συναφθούν διμερείς συμφωνίες και συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ώστε να ενισχύσουμε τις δυνατότητες των δημοσίων υπηρεσιών, είτε αφορούν ιδιωτικοποιήσεις, είτε υγεία, παιδεία, ή ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με στόχο να διευκολυνθεί η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα, να περιοριστεί η γραφειοκρατία και να αναμορφωθεί, αλλά και να στηριχθεί η τουριστική μας βιομηχανία"

Μετά από 20 μήνες ο Τιτανοτεράστιος Γιώργος, ανακάλυψε ότι  οι Έλληνες είναι ανίκανοι....Δεν έχουν CAPACITY (δυνατότητες-ικανότητες)
Και πως να έχουν capacity στο ξεπούλημα ;;
Για αυτό θα έρθουν οι ειδικοί που "ξέρουν" και θα διατάζουν τους δικούς μας που δεν ξέρουν

7 σχόλια:

 1. Ειδα το βίντεο και ανατρίχιασα, ας σταματήσει κάποιος αυτόν τον αλήτη επιτέλους πριν καταντήσει την πατρίδα μας φέουδο των τοκογλύφων!!! Δεν θέλουμε τις ιδέες του,δεν θέλουμε τις προσπάθειές του,δεν θέλουμε τις υπηρεσίες του και μόλις και μετα βίας ανεχόμασται ακόμη την παρουσία του στα πάτρια εδάφη μας.Στα τσακίδια κι αυτός κι η σωτηρία του ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτός έχει capacity(δυνατότητες-ικανότητες)να κυβερνήσει τη χώρα;
  Αν ναι γιατί εκχωρεί τα πάντα στους ξένους;
  Τα Ελληνόπουλα με μεταπτυχιακά και διδακτορικά φεύγουν για το εξωτερικό και ο πρωθυπουργός μας λέει ότι δεν έχουμε δυνατότητες.
  Προφανώς, ο καημένος, μη μπορώντας να διαπραγματευτεί δέχεται ότι του ζητήσουν (παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας)και μας το παρουσιάζει ώς επίτευγμα.
  Καλά να πάθουμε.Είμαστε για λύπηση που ακόμη τον ανεχόμασε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. tin kalispera mou , ean sas aresei pontarete.
  a)
  PRISON ΒΡΕΑΚ ΓΟΥΙΝΕΑ - ΕΛΛΑΔΑ σημειώσατε Strauss-Kahn
  From HEIL GAP
  Φωτογραφία Από Διαδίκτυο dsk_prison2-1024x768
  http://jmz.pulp68.com/wp-content/uploads/2011/05/dsk_prison2-1024x768.jpg
  Η αλήθεια είναι, ότι ο άρχοντας του ΔΝΤ Dominique Strauss-Kahn (γνωστός και ως DSK) έχει κακοποιήσει τους Αφρικανούς για χρόνια.
  H σκληρότητα του Γενικού Διευθυντή DSK, η αλαζονεία και η ατιμωρησία ΤΟΥ ως αρχιστράτηγου του ΔΝΤ κατά τις ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ προς τις αφρικανικές και άλλες χώρες είναι γνωστή στους φτωχούς της Αφρικής και αποκαλύπτεται σύμφωνα με την ιστορία της οικονόμου του ξενοδοχείου στην πόλη της Νέας Υόρκης.

  Αλήθεια φαίνετε ότι κανένας από τους συμπατριώτες μας δεν αναρωτήθηκε τι ζητά ένας πορνο-γέρος από μια καπέλα , δικαιολογώντας του ακόμα και την πορνεία που διέπραξε , λέξη που έχει μάθει να αποδίδει μόνο στην εκπορνευόμενη κοπελίτσα .

  Ας εξετάσουμε όμως πώς η οικονόμος της Γουινέας κατέληξε στη Νέα Υόρκη.
  Το 2002, στην ανύπαντρη μητέρα είχε χορηγηθεί άσυλο.
  Αυτό που την οδήγησε εκεί;
  ( δηλαδή σε μια χωρά που τότε υπήρχε περίσσευμα εργασίας για όλους )
  Ξεκίνησε με το βιασμό του ΔΝΤ εις βάρος της Γουινέας.

  Το 2002, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διακόπτει όλες τις εισροές κεφαλαίων προς αυτό το Δυτικο-Αφρικανικό έθνος

  Χωρίς την ευλογία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Γουινέα, η οποία κατέχει το ήμισυ των πρώτων υλών στον κόσμο όσον αφορά το αλουμίνιο, καθώς και το ουράνιο, τα διαμάντια τον χρυσό και το πετρέλαιο δεν θα μπορούσε πλέον να δανειστεί ούτε μια δεκάρα για την αξιοποίηση των πόρων αυτών.

  Θα σπεύσετε να μου υπενθυμίσετε ότι στην Ελλάδα το ρόλο αυτόν τον έπαιξαν οι τιτανικοί, θα βουλιάξουμε , οι διεφθαρμένοι - έλληνες και ότι στο κάτω-κάτω , η αληθινή κρίση στην χώρα μας , ξέσπασε το προ-περασμένο φθινόπωρο, αφότου ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε τα καθήκοντά του και «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ» ότι η χώρα βρισκόταν υπό πτώχευση , όποτε θεώρησε υποχρέωση του να το διαδώσει μέχρι και στον τελευταίο κάτοικο του πλανήτη γη , διασύροντας την χώρα διεθνώς , σαν την γριά κουτσομπόλα .

  ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ Η ΤΙΜΙΟΤΗΣ .,,,, (?)
  Αλλά μην βιάζεστε, υπάρχει και …….. παρακάτω στο κείμενο .

  Το ΔΝΤ έφτασε στο έσχατο όριο και αυτό ήταν στην ουσία η άσκηση του δικαιώματος κατασχέσεων εξ υποθηκών , πράξη που επέφερε τον στραγγαλισμό και την λιμοκτονία ενός έθνους παρόλο τον εκπληκτικό ορυκτό του πλούτο.
  Όπως και των ενυπόθηκων κατασχέσεων των πρώτων υλών που όπως βλέπουμε σήμερα, το ΔΝΤ είχε σπεύσει ώστε να προβεί ταχέως στη δήμευση όλων των περιουσιακών της Γουινέας.

  ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,
  ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ .
  ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ , ΙΣΩΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΙΣΩΣ ΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ .

  ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ «ΒΛΕΠΟΥΜΕ με τα μάτια μας » «και να μιλάμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ»

  Όμως, το ΔΝΤ δεν ΑΡΠΑΞΕ τον πλούτο αυτού του έθνους για τον εαυτό του.
  Μάλλον, ανάγκασε την Γουινέα να πουλήσει τους πόρους της σε ξένες εταιρείες σε τιμές που μοιάζουν πολύ με την πώληση ρουχισμού από τρίτο χέρι .

  Οι Γάλλοι, οι Αμερικανοί ΟΙ Καναδοί, οι κάτοικοι της Ελβετίας (και τον τελευταίο καιρό, οι Κινέζοι), ήρθαν με τα κουτάλια τους και τις πετσέτες τους δεμένες στο κάτω μέρος του πηγουνιού τους , έτοιμοι για την κατάποση του βωξίτη του έθνους της Γουϊνέας, του χρυσού και των πολλών άλλων δωρεάν εδεσμάτων .
  Εν τω μεταξύ, το ΔΝΤ διέταξε τη άρση των τελωνειακών φραγμών και κάθε είδους τελών στο εμπόριο και ως εκ τούτου κατέστρεψε τους κατόχους των μικρών τοπικών επιχειρήσεων .

  ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ( την τύχη να μας φορτώσουν ) ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. b)
  Ως αποτέλεσμα της επίθεσης του ΔΝΤ, όποιοι κάτοικοι της Γουινέας μπορούσαν, έφυγαν για την ελευθερία και για να επιζήσουν από τον λιμό .
  Μόνο που κάποια από όλους αυτούς ο Πανάγαθος την προόρισε να εργαστεί ως οικονόμος στο ξενοδοχείο Sofitel Στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
  Φωτογραφία Από Διαδίκτυο dsk-prison-break
  http://www.les-perles-du-net.fr/wp-content/uploads/2011/05/dsk-prison-break.jpg


  Οι δικηγόροι του DSK ισχυρίζονται ότι η σχέση του με την οικονόμο ήταν "συναινετική".

  Αλλά ο DSK λέει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ για όλες τις συμφωνίες του ΔΝΤ με τα έθνη επί των οποίων κατέχει εξουσίες ζωής και το θανάτου .

  Είτε ήταν συμφωνημένος βιασμός στο σεξ ή βαναυσότητα , θα μπορούσε να έχει τελεσθεί «εν συναινέσει» με τον ίδιο τρόπο που ο λαός της Γουϊνέας και τώρα ο λαός της Ελλάδας , συναίνεσαν ώστε το ΔΝΤ να διατάξει την οικονομική λεηλασία των πατρίδων τους .

  Ήταν ο DSK που, πέρυσι, προσωπικά, επέμεινε σε ωμούς όρους για το λεγόμενο ΜΝΗΜΟΝΙΟ του bail-out στην Ελλάδα.

  "STRONG CONDITIONALITY" "ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ" ήταν ο όρος του ΔΝΤ.

  Ο Στρος-Καν δεν ζήτησε απλώς μια καταστρεπτική περικοπή των συντάξεων και μια σκόπιμη αύξηση της ανεργίας στο 14%, αλλά και το ξεπούλημα των 4.000 με 6.000 κρατικών υπηρεσιών.

  Ο DSK με το ΔΝΤ σχέδιο επέτρεψε στους χρηματοδότες που άναψαν τις οικονομικές πυρκαγιές στην Ελλάδα , να πάρουν τα περιουσιακά στοιχεία του έθνους σε τιμές πώλησης “ σκέτη πυρκαγιά ” .

  Τα αιτήματα Στρος-Καν δεν ήταν «μια ζόρικη αγάπη» για την Ελλάδα: Η αγάπη ήταν αποκλειστικά για τους γύπες τραπεζίτες που έλαβαν τα κεφάλαια του ΔΝΤ, αλλά δεν ήταν υποχρεωμένοι σε αντάλλαγμα να δεχθούν να απολέσουν ούτε ένα ευρώ ως διαφυγόντα κέρδη.

  Ο DSK, παρά τις συμβουλές των πολλών, αρνήθηκε να ζητήσει από τις τράπεζες και τους κερδοσκόπους τη μείωση των τοκογλυφικών επιβαρύνσεων , το επιτόκιο των οποίων ήταν και η ρίζα των δεινών στην Ελλάδα.

  Η απαίτηση από την Ελλάδα να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία, η πτώση των εμπορικών φραγμών, και ακόμα και να τερματιστεί ο κανόνας ότι τα ελληνικά πλοία πρέπει να χρησιμοποιούν Έλληνες ναυτικούς , δεν έχει καμία σχέση με την εξοικονόμηση πόρων στην πατρίδα μας , αλλά όπως πάντα έχει να κάνει με τη δέσμευση του DSK για την προστασία του ισολογισμού του κάθε τραπεζίτη από τις ανεπιθύμητες παραβιάσεις και τους ελέγχους .

  Από την ανάληψη του ΔΝΤ το 2007, ο πάλαι ποτέ «σοσιαλιστής» Strauss-Kahn έχει επιδοθεί σε μια σκληρή προσπάθεια να διατηρηθεί η μανία χρηματοδότησης της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ , η οποία κατά κύριο λόγο κατέστρεψε τον πλανήτη.

  Τώρα σχετικά με την ψήφιση του μνημονίου ένα (1) και το επερχόμενο μνημόνιο δυο (2) , ( αν και εδώ αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν ακόμα το εάν θα διενεργηθεί η όχι ψηφοφορία στην βουλή ) , η δικαστική οικονομολόγος και δημοσιογράφος Greg Palast, συγγραφέας του μπεστ σέλερ
  «The Best Democracy Money Can Buy»,
  «Και η καλύτερη δημοκρατία , Εξαγοράζεται »
  μπορεί να σας λύσει αρκετές απορίες ,


  Δεν έχει σημασία αν ο DSK ή οποιοσδήποτε άλλος από την ευρώ δύναμη ενδεχόμενες τεθεί ως επικεφαλής του ΔΝΤ.
  Η πρακτική του θα παραμείνει η ίδια.
  Ασθενέστερες χώρες θα εκφοβιζονται οικονομικά με στόχο να επωφεληθούν οι ισχυρότερες μέσω bailouts γεμάτων με μέτρα ενάντια στους πολίτες , πλιατσικολόγημα της εθνικής περιουσίας και με ενισχύσεις για τις τράπεζες και τις διεθνείς επιχειρήσεις.

  Η σχετική απειλή που περιβάλλει τη συζήτηση του χρέους σήμερα;

  Η χειρότερη κρίση θα συμβεί από τις υπερημερίες επί του χρέους που δημιουργήθηκε για τη διάσωση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
  Όσο για την απασχόληση ... ναι, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας επ 'αυτού , η διαφορετικά ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. c)
  Αλλα ας πάμε τώρα ολοι μαζί στο youtube
  http://www.youtube.com/watch?v=-8Gp2OVlhlE&feature=related

  Και ας ακούσουμε
  Tis aminis ta paidia

  Και μετά ας αφησουμε την Ελληνική σημαία στην είσοδο του σπιτιού μας , ώστε να την έχουμε πρόχειρη αύριο καθώς θα φεύγουμε για να πάμε μαζί με
  1.000.000 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  Φωτογραφία Από Διαδίκτυο
  u69321-171098_image-85567-panov9free-vgfs_blogshow

  http://www.rtvslo.si/_up/photos/2011/05/18/u69321-171098_image-85567-panov9free-vgfs_blogshow.jpg

  HEIL GAP (or mind the GAP )
  Υ.Γ. Το παρόν αφιερώνεται σε όλες και όλους τους λάτρεις του DSK στην χώρα μας , και φυσικά σε όσους ψήφισαν το μνημόνιο Ένα ( οι τελευταίοι ας δουν την κατάληξη τους στην παρακάτω φωτογραφία )
  Φωτογραφία Από Διαδίκτυο dsk-prison-rikers-jails
  http://www.cheztruman.fr/images-dsk/dsk-prison-rikers-jails.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. REPEAT OF A)
  tin kalispera mou , ean sas aresei pontarete.
  a)
  PRISON ΒΡΕΑΚ ΓΟΥΙΝΕΑ - ΕΛΛΑΔΑ σημειώσατε Strauss-Kahn
  From HEIL GAP
  Φωτογραφία Από Διαδίκτυο dsk_prison2-1024x768
  http://jmz.pulp68.com/wp-content/uploads/2011/05/dsk_prison2-1024x768.jpg
  Η αλήθεια είναι, ότι ο άρχοντας του ΔΝΤ Dominique Strauss-Kahn (γνωστός και ως DSK) έχει κακοποιήσει τους Αφρικανούς για χρόνια.
  H σκληρότητα του Γενικού Διευθυντή DSK, η αλαζονεία και η ατιμωρησία ΤΟΥ ως αρχιστράτηγου του ΔΝΤ κατά τις ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ προς τις αφρικανικές και άλλες χώρες είναι γνωστή στους φτωχούς της Αφρικής και αποκαλύπτεται σύμφωνα με την ιστορία της οικονόμου του ξενοδοχείου στην πόλη της Νέας Υόρκης.

  Αλήθεια φαίνετε ότι κανένας από τους συμπατριώτες μας δεν αναρωτήθηκε τι ζητά ένας πορνο-γέρος από μια καπέλα , δικαιολογώντας του ακόμα και την πορνεία που διέπραξε , λέξη που έχει μάθει να αποδίδει μόνο στην εκπορνευόμενη κοπελίτσα .

  Ας εξετάσουμε όμως πώς η οικονόμος της Γουινέας κατέληξε στη Νέα Υόρκη.
  Το 2002, στην ανύπαντρη μητέρα είχε χορηγηθεί άσυλο.
  Αυτό που την οδήγησε εκεί;
  ( δηλαδή σε μια χωρά που τότε υπήρχε περίσσευμα εργασίας για όλους )
  Ξεκίνησε με το βιασμό του ΔΝΤ εις βάρος της Γουινέας.

  Το 2002, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διακόπτει όλες τις εισροές κεφαλαίων προς αυτό το Δυτικο-Αφρικανικό έθνος

  Χωρίς την ευλογία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η Γουινέα, η οποία κατέχει το ήμισυ των πρώτων υλών στον κόσμο όσον αφορά το αλουμίνιο, καθώς και το ουράνιο, τα διαμάντια τον χρυσό και το πετρέλαιο δεν θα μπορούσε πλέον να δανειστεί ούτε μια δεκάρα για την αξιοποίηση των πόρων αυτών.

  Θα σπεύσετε να μου υπενθυμίσετε ότι στην Ελλάδα το ρόλο αυτόν τον έπαιξαν οι τιτανικοί, θα βουλιάξουμε , οι διεφθαρμένοι - έλληνες και ότι στο κάτω-κάτω , η αληθινή κρίση στην χώρα μας , ξέσπασε το προ-περασμένο φθινόπωρο, αφότου ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε τα καθήκοντά του και «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ» ότι η χώρα βρισκόταν υπό πτώχευση , όποτε θεώρησε υποχρέωση του να το διαδώσει μέχρι και στον τελευταίο κάτοικο του πλανήτη γη , διασύροντας την χώρα διεθνώς , σαν την γριά κουτσομπόλα .

  ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ Η ΤΙΜΙΟΤΗΣ .,,,, (?)
  Αλλά μην βιάζεστε, υπάρχει και …….. παρακάτω στο κείμενο .

  Το ΔΝΤ έφτασε στο έσχατο όριο και αυτό ήταν στην ουσία η άσκηση του δικαιώματος κατασχέσεων εξ υποθηκών , πράξη που επέφερε τον στραγγαλισμό και την λιμοκτονία ενός έθνους παρόλο τον εκπληκτικό ορυκτό του πλούτο.
  Όπως και των ενυπόθηκων κατασχέσεων των πρώτων υλών που όπως βλέπουμε σήμερα, το ΔΝΤ είχε σπεύσει ώστε να προβεί ταχέως στη δήμευση όλων των περιουσιακών της Γουινέας.

  ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,
  ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ .
  ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ , ΙΣΩΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΙΣΩΣ ΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ .

  ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ «ΒΛΕΠΟΥΜΕ με τα μάτια μας » «και να μιλάμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ»

  Όμως, το ΔΝΤ δεν ΑΡΠΑΞΕ τον πλούτο αυτού του έθνους για τον εαυτό του.
  Μάλλον, ανάγκασε την Γουινέα να πουλήσει τους πόρους της σε ξένες εταιρείες σε τιμές που μοιάζουν πολύ με την πώληση ρουχισμού από τρίτο χέρι .

  Οι Γάλλοι, οι Αμερικανοί ΟΙ Καναδοί, οι κάτοικοι της Ελβετίας (και τον τελευταίο καιρό, οι Κινέζοι), ήρθαν με τα κουτάλια τους και τις πετσέτες τους δεμένες στο κάτω μέρος του πηγουνιού τους , έτοιμοι για την κατάποση του βωξίτη του έθνους της Γουϊνέας, του χρυσού και των πολλών άλλων δωρεάν εδεσμάτων .
  Εν τω μεταξύ, το ΔΝΤ διέταξε τη άρση των τελωνειακών φραγμών και κάθε είδους τελών στο εμπόριο και ως εκ τούτου κατέστρεψε τους κατόχους των μικρών τοπικών επιχειρήσεων .

  ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ( την τύχη να μας φορτώσουν ) ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. c)
  Αλλα ας πάμε τώρα ολοι μαζί στο youtube
  http://www.youtube.com/watch?v=-8Gp2OVlhlE&feature=related

  Και ας ακούσουμε
  Tis aminis ta paidia

  Και μετά ας αφησουμε την Ελληνική σημαία στην είσοδο του σπιτιού μας , ώστε να την έχουμε πρόχειρη αύριο καθώς θα φεύγουμε για να πάμε μαζί με
  1.000.000 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  Φωτογραφία Από Διαδίκτυο
  u69321-171098_image-85567-panov9free-vgfs_blogshow

  http://www.rtvslo.si/_up/photos/2011/05/18/u69321-171098_image-85567-panov9free-vgfs_blogshow.jpg

  HEIL GAP (or mind the GAP )
  Υ.Γ. Το παρόν αφιερώνεται σε όλες και όλους τους λάτρεις του DSK στην χώρα μας , και φυσικά σε όσους ψήφισαν το μνημόνιο Ένα ( οι τελευταίοι ας δουν την κατάληξη τους στην παρακάτω φωτογραφία )
  Φωτογραφία Από Διαδίκτυο dsk-prison-rikers-jails
  http://www.cheztruman.fr/images-dsk/dsk-prison-rikers-jails.jpg


  Τ Ε Λ Ο Σ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.