Τι θα περιέχει το Μνημόνιο 2 του ξεπουλήματος

Photograph: Reuters
Για να έχετε πλήρη εικόνα και ενημέρωση.
Το νέο μνημόνιο θα περιέχει επέκταση του χρόνου αποπληρωμής από 7,5 σε 12 χρόνια.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι, τα 12 χρόνια ήδη ισχύουν για την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, όπως σας είχαμε ενημερώσει ΕΔΩ και ΕΔΩ .
Θα παρουσιάσουν δηλαδή ως τεράστια επιτυχία τo αυτονόητο, αυτό που πήραν οι Ιρλανδοί και οι Πορτογάλοι και αυτό που θα έπρεπε ήδη να είχαμε εξασφαλίσει.
Επίσης εκτός των μέτρων που περιλαμβάνονται στο ήδη υπάρχον επικαιροποιημένο μνημόνιο, θα ενσωματωθούν αναλυτικό χρονοδιάγραμμα και μεθόδευση για το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου της χώρας.

Το ποσό των πωλήσεων-αποκρατικοποιήσεων θα ξεπερνάει σαφώς τα 50 δις, αφήνοντας πρόβλεψη για ποσό μέχρι 270 δις ευρώ !!!
Η πιο πάνω πρόβλεψη για το ξεπούλημα, θα αποτελεί υποθήκη-εγγύηση για την αποπληρωμή του δανείου.
Θα προσπαθήσουν δηλαδή μέσω του μνημονίου να επισημοποιήσουν, νομιμοποιήσουν και να περάσουν απ το παράθυρο την κατάπτυστη πρόβλεψη της δανειακής σύμβασης για την παραίτηση της ασυλίας από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. ( Δείτε ΕΔΩ )

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος-μεθόδευση για την υπογραφή του νέου μνημονίου.
Θα βγει μετά ο Γιώργος και θα μας πει:
Ύστερα από μεγάλη μάχη και σκληρές διαπραγματεύσεις πήραμε την 5η δόση.
Καταφέραμε να πάμε σε νέο μνημόνιο με ευνοϊκότερους όρους.
Πήραμε άλλα 4,5 χρόνια παράτασης αποπληρωμής του δανείου... 
Απαιτήσαμε και πετύχαμε την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας από ελληνικές αρχές...
Εν ολίγοις, Θα μας παρουσιαστεί ως σωτήρας εκ νέου.

Σχόλια

  1. ποιος του είπε του προδότη ότι θέλουμε να μας σώσει? να ξεκουμπιστεί και να τσακιστεί κι αυτός κι η παρέα του απ'την πατρίδα μας θέλουμε!! μήπως να του το λέγαμε στ'αγγλικά μπας και το καταλάβει καλύτερα μιας και όπως ξέρουμε την ελληνική γλώσσα μόλις και μετα βίας την αντιλαμβάνεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τα παραπάνω αλλά δεν βλέπω το υπάρχον πολιτικό σύστημα να λέει κάτι διαφορετικό . Τόσο η νδ όσο και το πασοκ έχουν τις ίδιες απόψεις γιά το ξεπούλημα της δημόσιας υπηρεσίας . Πρέπει να γίνει ένα παλλαικό μέτωπο το οποίο να αντισταθεί σ' αυτή την λαίλαπα έξω από το υπάρχον πολιτικό σύστημα.

    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διαφορά ξεπουλήματος και αξιοποίησης είναι τεράστια. Ο "εθνοσωτήρας" που μας ξεφτιλίζει καθημερινά με το παρεάκι του το δεχόμαστε; Κρίμα που δεν θα ζούμε το έτος 2500 για να πανηγυρίσουμε την έξοδο από την κρίση με την πολιτική του Γιωργάκη, καθώς και την αποπληρωμή του χρέους. Το θέμα είναι αν θα υπάρχει Ελλάδα ή οι "χονδρέμποροι" θα μας ξεπουλήσουν ολοκληρωτικά. GEORGE YES YOU CAN'T!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αρκρεί να ξεκουμπιστούνε,
    δεν αρκεί αν δικαστούνε(απαλαγή λόγω βλακείας)
    πρέπει να λογοδοτήσουν σε λαικό δικαστήριο. Συνεχίζουν στη συκοφαντία της Ελλάδος και των Ελλήνων. απόδειξη το παρακάτω video
    http://peripatris.blogspot.com/2011/06/blog-post_2186.html.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1)να σημειωθει οτι ο Καρατζαφερης ειναι κατα του μνημονιου 2
    2) θα γινει οτι αποφασιστει στη συνεδρεια της Λέσχης Μπιλντεμπεργ 9-12 Ιουνίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην οποία συνεδρεία σημειωτέον, είναι απ'όσο διάβασα προσκεκλημένος αυτός ο δοσύλογος που δήθεν μας κυβερνά, και η κόρη του άλλου εθνοπροδότη που δυστυχώς για μας ακόμη ακούει, βλέπει κι έχει άποψη, η Αυτού Υψηλότης κ.Ντόρα Μπακογιάννη. Αλλοίμονό μας συμπατριώτες εάν η τύχη η δική μας και της πατρίδας μας εξαρτάται από αυτόυς !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.