Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ 1981

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απαράδεκτες δηλώσεις Πάγκαλου πριν λίγο στην Βουλή...
ΠΑΓΚΑΛΟΣ Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ 1981
Ο Τασούλας έλαβε τον λόγο και ζήτησε από τον κ. Πάγκαλο να ανακαλέσει..
κάτι που φυσικά δεν έκανε.
Και σαν μη φτάνει αυτό επανήλθε ο κ, Πάγκαλος δυναμιτίζοντας και πάλι το κλίμα
Η Κ.Ο αποχώρησε και επανήλθε μετά από λίγο...
με τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος πήρε το λόγο και ανέφερε ότι έπεσε το προσωπείο της συναίνεσης και μίλησε για μαύρη μέρα του ΠΑΣΟΚ

1 σχόλιο:

  1. Ο αντιπρόεδρος μού έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να πολώσει το κλίμα για να συσπειρώσει τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Μήπως η κυβέρνηση και το κόμμα που την στηρίζει πνέει τα λοίσθια.
    Για να μας αποδείξει ότι το ΠΑΣΟΚ, που όπως λέει είναι δημοκρατικό κόμμα, Ας ζητήσει το κόμμα του εκλογές. Τι έχει να φοβηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.