Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Η «ύποπτη καθυστέρηση της διάψευσης» και τα σενάρια (video)

Τι παιχνίδια παίζονται από τους διεθνείς κερδοσκόπους και που αποσκοπούσε το δημοσίευμα του γερμανικού Spiegel που υποστήριζε πως η Ελλάδα «εξετάζει έξοδο από την Ευρωζώνη» και επιστροφή σε δικό της νόμισμα», είναι δύσκολο να το εκτιμήσει κατηγορηματικά κάποιος αυτή την ώρα.
Αυτό όμως που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι η τόσο μεγάλη καθυστέρηση με την οποία η ελληνική κυβέρνηση το διέψευσε και έκανε λόγο ότι πρόκειται για... προβοκάτσια «που υπονομεύει την προσπάθεια της Ελλάδας και της Ευρωζώνης και υπηρετεί κερδοσκοπικά παιχνίδια».
Αυτή η καθυστέρηση της μιας ώρας και δέκα λεπτών είναι τουλάχιστον πολύ περίεργη αφού τις συνέπειες της, μας τις λέει το βίντεο που παραθέτουμε από τις ειδήσεις του Αντένα.
Το μήνυμα του Der Spiegel είχε δύο ομάδες αποδεκτών. 
Αφ' ενός τους ευρωπαίους - Γερμανούς - πολίτες και αφ' ετέρου τους Έλληνες πολίτες!
Στους πρώτους το μήνυμα είναι "να μην αντιδρούν εναντίον των μέτρων της ΕΕ, που λαμβάνει για την Ελλάδα, αλλιώς θα φύγει από το ευρώ και θα διαλυθεί το ευρωπαϊκό νομισματικό οικοδόμημα".
Στους δε'υτερους, τους Έλληνες, είναι, ότι "θα γυρίσετε στη Δραχμή και αλλοίμονο σας"!
Να μην αντιδράσετε λοιπόν στα νέα πιο σκληρά μέτρα που θ' ακολουθήσουν, άμεσα!
Σίγουρα η διαρροή έγινε από κυβερνητική πηγή, πολύ πιθανό της Γερμανίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.