Tι άλλο θα ακούσουμε ...

"Μια υπηρεσία όσο ισχυρή και αν είναι, όσο δημοφιλής και αν είναι, είναι προτιμότερο να διαλυθεί και να συγκροτηθεί από την αρχή, παρά να λειτουργεί σε ένα ιδιόμορφο καθεστώς ανοχής που εξυπηρετεί συμπεριφορές κατάχρησης εξουσίας, βίας και να επιτρέπει, σε περιπτώσεις αδικοπραξίας, μια ιδιόμορφη συντεχνιακή συγκάλυψη" ανέφερε χθές σε σύσκεψη  στη ΓΑΔΑ ο Χρήστος Παπουτσής.
Συνεχίζοντας την ομιλία του τόνισε:

"Παρ' όλες τις συνεχείς προσπάθειες των εκάστοτε ηγεσιών, και στην προκειμένη περίπτωση παρά τις ασταμάτητες προσπάθειες της σημερινής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώνουμε ότι υπάρχει και είναι εμφανές ένα δημοκρατικό έλλειμμα".
Σχόλιο:


Φαίνεται ότι για τον κ. Παπουτσή, φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εκείνον... 
Σίγουρα ο κ. υπουργός έχει μεγάλη φαντασία.
Φταίει, κατά την άποψή του, η «συντεχνιακή συγκάλυψη κρουσμάτων αυθαιρεσίας, βίας και κατάχρησης εξουσίας» στα Σώματα Ασφαλείας και δεν φταίει το γεγονός ότι τα Σώματα Ασφαλείας υπολειτουργούν, χωρίς μέσα, χωρίς πόρους, χωρίς ηθικό και επιχειρησιακή επάρκεια. Φταίει το «δημοκρατικό έλλειμμα στα Σώματα Ασφαλείας» και δεν φταίει το έλλειμμα πολιτικής ασφάλειας και προστασίας των πολιτών. Φταίει η «αυθαιρεσία», που «ενδημεί εντός των Σωμάτων Ασφαλείας» και δεν φταίει η αυθαιρεσία μιας πολιτείας που επιμένει να αντιμετωπίζει τα Σώματα Ασφαλείας ως κομματικό παράρτημα.
Φταίνε δηλαδή οι αστυνομικοί, επειδή δεν εφαρμόζουν μια πολιτική που δεν υπάρχει!

Σχόλια

  1. Μία ερώτηση και ένα δεδομένο.

    -Δημοκρατικό έλλειμα????????
    Τί εννοεί ο ποιητης;

    -Ο λαός λέει: Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.