O Καρατζαφέρης μοιράζει υπουργεία.... (Βίντεο)

Δείτε στο Βίντεο τι δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης σήμερα στο μιλώντας στον Real FM.
Είναι απαραίτητη η δημιουργία μιας οικουμενικής κυβέρνησης, ενώ αποκάλυψε ότι συζήτησε την πρόταση του με τον πρωθυπουργό.
Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι μια τέτοια κίνηση πρέπει να περιλαμβάνει και την Νέα Δημοκρατία, χωρίς την οποία «δεν θα έχει καμία αξία το εγχείρημα».
Όπως είπε πρότεινε στον πρωθυπουργό:
«στην θέση του αναπληρωτή πρωθυπουργού με ευθύνη στα οικονομικά υπουργεία τον Αντώνη Σαμαρά». 
«Του είπα: φώναξε την Ντόρα, τον Κουβέλη και ο καθένας με τις γνωριμίες του στην Ευρώπη να πιέσει, για να τα καταφέρουμε”. Και εκείνος μου απάντησε ότι έτσι θα αξιοποιήσει ο καθένας και τις γνωριμίες που έχει εντός της χώρας».
Καταλήγοντας πρόσθεσε : «Είδα ότι το σκέφτεται, δεν μου το είπε, αλλά δεν ήταν και αντίθετος».

Σχόλια

  1. Συζητούν πίσω από τις πλάτες του Έλληνικού λαού. Άπο πού πηγάζει ότι ο Έλληνικός λαός εξουσιοδότησε τη σημερινή Βουλή να κυβερνήσει εφαρμόζοντας την πολιτική των μνημονίων;

    Ο άνθρωπος προκαλεί ευθυμία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.