Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Nα και μια καλή είδηση...ο Γιώργος ΘΑ διπλασιάσει τα νηπιαγωγεία...(Βίντεο)

Να και μια καλή είδηση που αφορά πάρα πολλούς συμπολίτες μας.
Μπορεί να μην πάει καλά η οικονομία, μπορεί να έγινε ο "Καλλικράτης" στην παιδεία και να έκλεισαν τα μισά σχολεία, μπορεί να μην ξέρουμε τι μας ξημερώνει...
Αλλά ο Γιώργος ΘΑ διπλασιάσει τα νηπιαγωγεία...
Αυτό είχε δηλώσει σαν δέσμευση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, στις 29/1/2008 ο Γιώργος Παπανδρέου σε ομιλία του στην ΓΣΕΕ για τα θέματα παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.