Δημοσκόπηση της MARC για το ΕΘΝΟΣ: το 75% ζητάει απ' το Γιωργάκη να υιοθετήσει προτάσεις του Α. Σαμαρά!!!

Το 74,1 των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ καλούν την κυβέρνηση να υιοθετήσει προτάσεις από τον κ. Σαμαρά. Και το 77,3% των ψηφοφόρων της ΝΔ ζητά από την κυβέρνηση να υιοθετήσει κάποιες από τις προτάσεις Σαμαρά σε αντίθεση με ένα ποσοστό 14% που καλεί την κυβέρνηση να επιμείνει στο πρόγραμμά της.
Εξι στους 10 πολίτες δηλώνουν ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια για συναίνεση μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων σε δημοσκόπηση της MARC για το ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Συγκεκριμένα το 62,8% συμφωνεί ενώ το 32,2% διαφωνεί. Στην ερώτηση αν πρέπει ο κ. Σαμαράς να συναινέσει με την κυβέρνηση ή να επιμείνει στην πολιτική πρόταση που παρουσίασε, το 51,9% δηλώνει πως πρέπει να συναινέσει και το 37,6% να επιμείνει στην πρόταση που παρουσίασε στο Ζάππειο.

Το 35,7% των ψηφοφόρων της ΝΔ ζητούν συναίνεση από τον κ/ Σαμαρά.
Τέλος επτά (71,6%) στους 10, λένε όχι στις πρόωρες εκλογές ενώ αντίθετη άποψη έχει με το 26,2%.
 

Σχόλια

  1. Γιατί να υιοθετήσει η σημερινή κυβέρνηση τις πρωτάσεις της ΝΔ και να μην παραχωρήσει τη διακυβέρνηση στη ΝΔ.
    Δηλαδή οι Έλληνες θεωρούμε τον Yorgo, και τα πουλέν του αναντικατάστατους;
    Τελικά οι δημοσκόποι θα μας τρελάνουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.