Απάτη οι ιδιωτικοποιήσεις! η Financial Times ξεβρακώνει τους μισέλληνες. Σκοπός η εκποίηση του δημόσιου πλούτου την ίδια στιγμή που οι αυλικοί ξοδεύουν εκατομμύρια για καλοπέραση!

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/321_soma_first_page640.jpg?w=300Συγκλονίζει η αποκάλυψη των FT ότι όλες μαζί οι αποκρατικοποιήσεις θα πιάσουν στην καλύτερη των περιπτώσεων 15 Δις Ευρώ. Δηλαδή ούτε το 4% του συνολικού χρέους της χώρας! Αυτό δίνει την ηχηρότερη απάντηση για την σκοπιμότητα των αποκρατικοποιήσεων που δεν είναι άλλη από το να γεμίσουν τις τσέπες τους κάποιοι με πολύ καλή πληροφόρηση μέσα από το κυβερνητικό σχήμα. Όπως αποκαλύψαμε εδώ: Ντοκουμέντο: Η Goldman Sachs αναβάθμισε την τιμή στόχο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, 3 ημέρες πριν την ανακοίνωση πώλησης κατά προτεραιότητα!


Το θράσος αυτών των απαίσιων ανθρώπων όμως είναι απίστευτο αφού την ίδια στιγμή φορολογούν το γάλα των παιδιών μας, την οικογένεια, τα βασικά της διαβίωσης την ίδια στιγμή που ξοδεύουν εκατομύρια για την καλοπέραση τους.

Ναι, είναι αυτοί που αποκαλούσαν τους Έλληνες "απατεώνες, τεμπέληδες και λαμόγια", έχοντας προφανώς ως πρότυπο τους συντρόφους τους.

Ναι, είναι αυτοί που δεν αγάπησαν οτιδήποτε Ελληνικό. Απλούστατα έχουν απύθμενο μίσος για την Πατρίδα, δικαιολογημένο όπως το έχουμε αναλύσει
στο παρελθόν: Αγαπητέ Γιώργο Παπανδρέου. Πριν ξεπουλήσεις την χώρα και υποδουλώσεις τους κατοίκους διάβασε για δύο λεπτά

Όταν κανείς δεν είχε αντιληφθεί τις προθέσεις τους. Όταν κανείς δεν γνώριζε για το ΔΝΤ, για τα CDS, για την επερχόμενη εκποίηση.

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή από ανθρώπους που την μισούν γι' αυτό και την εκποιούν υποδουλώνοντας τους Έλληνες. Σε αυτή την κυβέρνηση και την κουστωδία της, πρέπει μόνο μία απάντηση. Την απάντηση που έδινε πάντα το Έθνος (=Γέννα, γένος) σε όσους προσπάθησαν μεσω των αιώνων να το εξαφανίσουν. Χρεός μας, να ξεριζώσουμε αυτούς που μας μισούν. Που μισούν την ανθρωπιά, το φως, ότι εκπροσωπεί η Ελλάδα μέσα στους αιώνες.

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/0011.jpg?w=300 

Σχόλια

 1. Αυτό εννοούσαν όταν έλεγαν λεφτά υπάρχουν. Η αφέλεια του κόσμου έδωσε εξουσία στους δημοκόπους, υπαληλίσκους κερδοσκοπικών εταιριών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. A)
  From HEIL GAP

  ΤΟ ΑΡΘΡΟ 21 ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ

  absolute crisis μια έξυπνη φωτογραφία στο διαδίκτυο
  ( σίγουρα υπάρχουν και καλλίτερες )

  http://subvertise-antidot.blogspot.com/

  ( μια που ίσως τραβούσε το ενδιαφέρον ( όχι η καλλίτερη ) θα ήταν αυτή με τις μελλοντικές υπερχρεωμένες χώρες στη Γερμανία NWO)
  NWO (deutche deptlands) φωτογραφία στο διαδίκτυο

  http://lh5.ggpht.com/_wkgIzuqJM0w/TPNZ4jsjUoI/AAAAAAAAHZQ/C0JQ_YB_fbY/NWO.jpg


  Μια ΑΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (default) προκαθορισμένη , από την Ελλάδα θα ανάγκαζε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αναγνωρίσει ότι ποτέ δεν θα πάρει πίσω τα χρήματα, και θα την εξανάγκασε να καταγράψει τις ζημίες στα σκονισμένα βιβλία των απλήρωτων χρεών της.
  Τώρα εάν όλα αυτά τα «τεφτέρια» φορτώσουν το περιεχόμενο τους ως χρέος επάνω στα εκκαθαριστικά σημειώματα της εφορίας που ταχυδρομηθούν προς τους ευρωπαίους πολίτες ‘η αντιθέτως αυτό το χρέος απλώς μεταφρασθεί σε λίγο ακόμα ανώδυνο πληθωριστικό χρήμα , δεν το γνωρίζω , έτσι και αλλιώς είναι γνωστόν , ότι όλα είναι θέμα συσχετισμού δυνάμεων ( βλέπε Ισπανία )
  Βέβαια υπό την βασική προϋπόθεση ότι στην Ελλάδα θα έχει αποδεδειχθεί και δικαστικώς ότι υπήρξε δόλος και απάτη κατά τον σχηματισμό αυτού του χρέους και υπάρξουν επίσης καταδίκες πολίτικων . Διαφορετικά ας μην περιμένουμε ότι αυτό το χρέος θα γίνει αποδεκτό, ως « επαχθές χρέος », συνεπώς και ως μη πληρωτέο .
  «Η μεγάλη απάτη της Ευρώπης»΄η «Στην Ευρώπη στήθηκε ένα γιγαντιαίο σύστημα “Ponzi” ή μήπως δεν το γνωρίζετε;» όπως είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα , αναφερόμενοι στο καθεστώς Ponzi , που βασίζεται στο σκεπτικό ότι η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία που δανείζονται τα χρήματα από την ΕΚΤ μέσω των ληστρικών επιτοκίων των ιδιωτικών τραπεζών , τα οποία οι φορολογούμενοι τους θα πρέπει να πληρώσουν , θα έχουν φρικιαστική κατάληξη , εάν το « σχήμα Ponzi »δεν σταματήσει, πριν η ζημιά γίνει ακόμη μεγαλύτερη .
  Διότι ΕΚΤ συμπεριφέρεται , σαν ένας κοινός εγκληματίας , που τραβώντας ένα μαχαίρι στον σκοτεινό δρόμο ληστεύει το θύμα του , απειλώντας να διακόψει την ρευστότητα προς στις τράπεζες και να δημιουργήσει οικονομικό χάος. Και αυτό διότι η ΕΚΤ μπορεί να δώσει στις τράπεζες όση ρευστότητα χρειάζονται ώστε ακολούθως εκείνες με την σειρά τους να μπορούν επίσης να παρέχουν στις κυβερνήσεις όση ρευστότητα αυτές χρειάζονται αλλά ΕΝΤΟΚΩΣ ( μάλλον ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ θα έλεγα ), που είναι μεν επικερδές για τις τράπεζες αλλά είναι καταστροφικό για τους λαούς της Ευρώπης .

  Το μόνο που χρειάζεται για την επανεκκίνηση της οικονομίας της ευρωζώνης , είναι μια αλλαγή στους κανόνες λειτουργίας της , ώστε να επιτρέψει στην ΕΚΤ να δώσει ρευστότητα στις κυβερνήσεις και στις τράπεζες με μηδενικό επιτόκιο και χωρίς τους τεραστίους τόκους που πολλαπλασιάζουν το τελικό χρέος .
  Με αυτήν την αλλαγή των κανόνων ρευστότητας, μπορεί να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα , αλλά αυτή η «αλλαγή» φυσικά πρέπει να συμπεριλάβει και την αλλαγή αρκετών αμαρτωλών (sic) κυβερνήσεων.


  Η γιγαντιαία κρίση του χρέους του ευρώ είναι μια ψευδαίσθηση, μια απάτη. Δεν υπάρχει καμία κρίση. Είναι τεχνηέντως δημιουργηθείσα από την ΕΚΤ , τις τράπεζες αλλά και τις συνεργαζόμενες κυβερνήσεις.

  Εξ άλλου ακόμη και ένας άσχετος , αρχίζει πλέον και πονηρεύεται δια το πώς είναι δυνατόν , τόσες πολλές δυτικοευρωπαϊκές χώρες να βυθιστήκαν συγχρόνως σε ένα ωκεανό χρέους , , , άλλωστε μόνο χεράκι χεράκι δεν μας έχουν πει ακόμα , ότι τις είδαν καθώς αυτές έκαναν τις θανάσιμες βουτιές τους .

  debt_ball_and_chain. φωτογραφία στο διαδίκτυο

  http://posterous.com/getfile/files.posterous.com/harrisonklong/mxcHBpPXLXmH6AlVEzN3v6PsdnZsAkBqCjEgW4Avt7qrimACbLGka4oKR0nP/debt_ball_and_chain..jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. B)
  Η ζώνη του ευρώ θα μπορούσε να στραφεί στον κινεζική τρόπο, όπου τα χρήματα τυπώνονται χωρίς τη δημιουργία χρεών , δηλαδή χωρίς να τα δανείζεται η κινεζική κυβέρνηση από τις τράπεζες και έτσι να απολαύσουμε και εμείς , μια παρόμοια έκρηξη ανάπτυξης και προόδου για όλους μας , πρωτίστως δια τον ελληνικό αλλά και δι όλους τους λοιπούς δυτικούς λαούς , τους εργαζομένους αλλά και τους βιομηχάνους μας και τους βιοτέχνες μας , χαρίζοντας μια απροσδόκητη ανάσα ζωής και ξαναφέρει το γέλιο και την χαρά στους μακροχρόνια ανέργους μας , χωρίς την ανοησία μιας Ευραραβικης Ένωσης ,
  ( έχουμε θίξει το θέμα Ευραραβια στην εγκληματικότητα και στο έχω μάτια και βλέπω ) η οποία με τις ΟΡΔΕΣ των εισαγομένων φτωχοδιαβολων της Ασίας και Αφρικής και με τα μεροκάματα του «εικοσαευρου» αλήθειες που συνεπάγονται όμως και το κλείσιμο τόσων επιχειρήσεων με κατάληξη την καταστροφή του κάθε οικονομικού επιχειρείν , την εκδίωξη των επιχειρηματιών και επιστημόνων από την Ελλάδα , ώστε να βρουν την τύχη τους στον τρίτο κόσμο και τελικά την καταστροφή της ιδίας της Ευρώπης και του πολιτισμού της , μέσω της διαδικασίας του πολυπολιτισμικού αφανισμού των γηγενών Ευρωπαϊκών λαών. Αφανισμού του πολιτισμού της του ιδίου , αλλά και αφανισμό του δυτικού κόσμου .

  burqa blvd φωτογραφία στο διαδίκτυο
  http://2.bp.blogspot.com/-CEnW8YqBr2c/Tdxl46xD57I/AAAAAAAAAmg/TsT6ypDMae0/s640/burqa+blvd.jpg

  Προφανώς ΟΛΟΙ έχετε παρατηρήσει ότι οι Έλληνες τα πηγαίναμε πολύ καλά με την Δραχμή το νόμισμά μας , για περισσότερο από 2.500 χρόνια και η οικονομία μας μόνο αυτή τη στιγμή, διανύει εν καιρώ ειρήνης , τέτοια τεράστια κρίση, ως αποτέλεσμα βεβαίως της ένταξης μας στο ευρώ το 2002 αλλά και ως συνέπεια του ποινικού επιτοκίου, επιβαλλομένου φυσικά υπό της ΕΕ και του ΔΝΤ " 5 = 6 = 7 τοις εκατό , έχουμε χάσει τον λογαριασμό και τα bailout ".

  (τ’μαθαμ’κιαυτα τα’ξενα , πιδακιμ’)

  «Οι αρχιτέκτονες του ευρώ, ήξεραν ότι ήταν ελλιπές, όταν το σχεδίαζαν.
  Το νόμισμα είχε μια κοινή κεντρική τράπεζα, αλλά όχι κοινό ταμείο - αναπόφευκτο, δεδομένου ότι η συνθήκη του Μάαστριχτ είχε ως στόχο να επιφέρει νομισματική ένωση χωρίς πολιτική ένωση.

  debt_and_demand φωτογραφία στο διαδίκτυο
  http://www.debtmanagementtool.com/debt_and_demand.jpg


  Αλλά κανένας από τους σοφούς κυβερνητικούς μας , ως φαίνεται δεν έχει προσέξει ότι αρκεί μόνο ένα άρθρο, για να σταματήσει η ευρωπαϊκή τράπεζα να χρηματοδοτεί τις τράπεζες και εκείνες με την σειρά τους τις κυβερνήσεις , δηλαδή το γνωστό κολπάκι του Jean-Claude Trichet, που επιτρέπει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να δίνει ρευστότητα μόνο σε ιδιωτικές τράπεζες , ώστε, μετά την κρίση της Lehmann Brothers πριν από δύο χρόνια , η ΕΚΤ να έχει δώσει απεριόριστη ρευστότητα στις τράπεζες σε βάρος των φορολογούμενων φυσικά -
  Αυτό το άρθρο είναι ο λόγος για τον οποίο , το σύνολο της διαδικασίας δημιουργίας χρήματος , στη ζώνη του ευρώ , έχει προχωρήσει σε τόσο πολύ λάθος κατεύθυνση , επιτρέποντας, ( ότι δηλαδή συμβαίνει ), τα χρήματα που πρόκειται να εκτυπώσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να παρέχονται προς τις κεντρικές κυβερνήσεις, μόνο ως χρέος , δηλαδή ως χρήματα δανειζόμενα από τις τράπεζες , με καταστροφικές συνέπειες, όπως ακριβώς εξηγεί και ο καθηγητής Hormann Franz στο Economics της Βιέννη.
  Μια απλή αλλαγή αυτού κανόνα , κάτι που θα επιτρέπει δηλαδή στην ΕΚΤ να δώσει τα χρήματα απευθείας στην κεντρική κυβέρνηση κάθε χώρας , μπορεί να διορθώσει αυτό το πρόβλημα και να επιτρέψει σε ολους μας στη ζώνη του ευρώ , επιτέλους να εκτυπώνουμε τα χρήματα που χρειαζόμαστε χωρίς τη δημιουργία χρεών,
  Αυτή η εύκολη λύση θα σταματήσει κάθε κρίση του χρέους στην ευρωζώνη και θα επιτρέψει στην ΕΚΤ να χρηματοδοτήσει την Ελλάδα και το δημόσιο χρέος της οποίας άλλης αφερέγγυας χώρας άμεσα, χωρίς τόκους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. C)
  Και τούτο είναι και το λογικό , εφόσον ως γνωστόν, από το σύνολο των χρημάτων των κρατών μελών που είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα , ένα μέρος φυσικό είναι να ΑΝΗΚΟΥΝ και στην Τράπεζα Της Ελλάδα . ( Απλό δεν είναι ? )

  Και ΛΥΣΗ είναι η αλλαγή του άρθρου 21
  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΟΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ

  http://www.ecb.int/ecb/legal/pdf/en_statute_from_c_11520080509en02010328.pdf

  Τα διπλά μέτρα και σταθμά της ΕΚΤ φαίνονται ακριβώς από τον τρόπο που αρνείται να δώσει ρευστότητα για να κυβερνήσεις με μηδενικό επιτόκιο και έτσι θα τους επιτρέψουν να χρηματοδοτήσουν τα εθνικά χρέη τους , χωρίς επιβάρυνση των φορολογουμένων,
  αλλά, την ίδια στιγμή, η ΕΚΤ είναι διατεθειμένη να δώσει «στην πράξη αλλά όχι επισήμως." ρευστότητα στην Ελλάδα αγοράζοντας ομόλογα της.
  Η σημαντική διαφορά εδώ είναι ότι, στην περίπτωση αυτή, η ΕΚΤ γνωρίζει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί ποτέ να επιστρέψει τα χρήματα και ετοιμάζεται να κλείσει τις αγορές ομολόγων της ως χρέος στον ισολογισμό της, εξαναγκάζοντας μάλλον όλους μας (η έκφραση της τυχοδιωκτικής πολίτικης Trichet ως φορολογούμενους λαούς της ευρωζώνης, για μια ακόμη φορά, να πληρώσουμε γι 'αυτές τις απώλειες, καθώς η ΕΚΤ αγοράζει από την έναρξη του υπερπληθωρισμού όλο και πιο άχρηστα ομόλογα από τις υπό πτώχευση χώρες της ευρωζώνης. ( πληρώνοντας τα σε μια τιμή που δεν την αξίζουν ) ( ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να τα αφήσει να καούν , ως προϊόντα αμφιβόλου νομιμότητας )
  Αν το άρθρο 21 τροποποιηθεί ώστε να επιτρέψει στην ΕΚΤ να δώσει ρευστότητα άνευ τόκων απευθείας σε κεντρικές κυβερνήσεις, και συγκεκριμένα στις κυβερνήσεις χωρών , όπως η Ελλάδα μας, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία , ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΗ να μεσολαβούν οι τράπεζες και οι αγορές των τοκογλύφων με όλο και υψηλότερα επιτόκια , ΑΡΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ .
  Δεν θα υπάρχει ετσι και ουδεμία ανάγκη για τις κυβερνήσεις ώστε αυτές να κρατούνται ως όμηροι των τραπεζών, των τοκογλυφικών οίκων και των χειροτέρων εξ αυτών δηλαδή των βρωμιάρηδων εκείνων , οι οποίοι απειλούν να χτυπήσουν την επόμενη δημοπρασία ομολόγων , αν οι χώρες μας δεν λάβουν μια συνταγή διάσωσης από τους ευρωγιατρους της ευρωζώνης. (εδώ φυσικά στον τόπο μας γνωρίσαμε , κυβερνήσεις που ήταν τόσο βιαστικές ως προς τον διασυρμό της χώρας , ώστε έκαναν από μόνες τους και τον ίδιο τον διασυρμό αλλα και όλη την υπόλοιπη βρωμο- δουλειά .
  Ας μην μας διαφεύγει αυτό φίλοι μου .

  national_debt φωτογραφία στο διαδίκτυο

  http://a4cgr.files.wordpress.com/2010/02/national_debt.jpg

  Και είναι αλήθεια, ότι το άρθρο 21, δεν τα πάει και πολύ καλά με κάποιο άρθρο της Συνθήκης της Λισαβόνας, αλλά η ΕΚΤ την συγκεκριμένη συνθήκη την παραβιάζει συνεχώς , λογω των εφαρμοζομένων διασώσεων .
  Αυτό που αξίζει τελικά είναι η Συνθήκη της Λισαβόνας, όταν παραβιάζεται συνεχώς από την ΕΚΤ; ‘η περισσότερο αξίζει η πατρίδα μας και μαζί της ολόκληρη η λευκή ήπειρος η Ευρώπη μας.
  Το ξέρω ότι μερικοί θιασώτες της παγκοσμίου διακυβερνήσεως θα πουν ότι προέχει η συνθήκη της Λισαβόνας , αλλά τι μπορούμε να κάνουμε για αυτούς ; Περιμένω προτάσεις .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. D)
  Η λύση πρέπει να είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των ηγετών των κρατών της ευρωζώνης . Μόνο που οι ηγέτες αυτοί, πέρα από υποκριτές απεδείχθησαν και πολύ ….. ώστε τελικά να αποκαλυφθούν , δηλώνοντας από μόνοι τους στοιχεία όπως π.χ. από την επομένη κιόλας των εκλογών τον υφυπουργό οικονομικών κ. Σαχινιδη να δηλώνει ότι σκοπός του πασοκ ήταν να μας βάλει στο ΔΝΤ . Στην συγκεκριμένη δε περίπτωση υπάρχουν έξοχα άρθρα στο διαδίκτυο , που εξηγούν βήμα προς βήμα με «τιτανικούς», με αναξίους έλληνες που βουλιάζουν στην διαφθορά και με λοιπά ΓΑΠικα τεχνάσματα , πως ακριβώς απαξιώθηκε η χώρα , το πως εκτοξευτήκαν τα επιτόκια ασφάλιστρων κινδύνου και το πως οι εθνο….. σε συνεργασία με τους εγχωρίους προαγωγούς των πρόσδεσαν την χώρα στο άρμα του ΔΝΤ, με τελικό τους σκοπό το ξεπούλημα της δημοσίας και ιδιωτικής μας περιουσίας . Τι να πρωτοθυμηθούμε ότι τον Φεβρουάριο του 2010 ο ΓΑΠ βγαίνει στο CNN και λέει ότι είμαστε ΚΛΕΦΤΕΣ , ότι ο βουλευτής κ. Μαρκόπουλος ρώτησε στην βουλή αν αληθεύει ότι στις 11 Ιανουαρίου δέχθηκε επιστολή ο πρωθυπουργός της χώρας, από ένα fund του εξωτερικού, το Hayman Private Equity, για δανεισμό 7 δισ. με επιτόκιο 1,25%, ……..
  Τι μπορούμε να πούμε ,αν και αρκεί επιγραμματικά ότι τα ΜΜΕ και οι ακατανόητες, (ΤΟΤΕ) δηλώσεις των στελεχών ΠΑΣΟΚ του τύπου “δεν υπάρχει σάλιο”, “Τιτανικός” κατάφεραν ώστε τα spread από 160 μονάδες που ήταν πριν τις εκλογές του 2009 να εκτοξευτούν σήμερα , μετά και την τελευταία δήλωση του Παπακωνσταντίνου: «Στάση πληρωμών χωρίς την 5η δόση », φτάνοντας τα μεν spread των ομόλογων 1369 μονάδες βάσης και τα CDS 1673 μονάδες βάσης.
  imf-trapping-countries-in-debt φωτογραφία στο διαδίκτυο

  http://cshsinternational.wikispaces.com/file/view/imf-trapping-countries-in-debt.jpg/58504376/imf-trapping-countries-in-debt.jpg


  Ο ίδιος ο Jean-Claude Trichet δεν πρόκειται ποτέ να κάνει την αλλαγή του κανόνα που απαιτείται, διότι η ΕΚΤ διαδραματίζει καίριο ρόλο στη λειτουργία της ευρωζώνης ως ένα σύστημα Ponzi ...
  Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει ένα ευρωπαίο πολιτικό να αναλύει και να αξιολογεί το πρόβλημα , όπως είναι πραγματικά. Πλην της εκμεταλλεύσεως του προβλήματος αυτού , δια την επιβολή της παγκοσμίου διακυβερνήσεως εάν δεν το έχετε αντιλήφθη , όπως ακριβώς έκανε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Γεώργιος Παπανδρέου, μιλώντας στο Brookings Institute στις 3/8/2010, όπου δήλωσε: «Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα είναι σύμπτωμα ενός μεγαλύτερου ζητήματος : της ανάγκης για παγκόσμια καπιταλιστική εξουσία ώστε αυτή να ρυθμίζει τα διάφορα επιθετικά οικονομικά συμφέροντα."

  No_NWO_01_by_Pencilshade φωτογραφία στο διαδίκτυο
  http://www.deviantart.com/download/66008861/No_NWO_01_by_Pencilshade.png


  Αυτές οι παγκόσμιες εξουσίες , σαν πεινασμένοι λύκοι προσβλέπουν ότι η ΕΕ θα υποχωρήσει και σε βαθύτερη κρίση, ύφεση και υπερπληθωρισμό , ενώ προς το παρόν φροντίζουν να υπερχρεώνονται τα εθνικά κράτη με όλο και περισσότερα χρέη και με τον τρόπο αυτό να επιτύχουν σταδιακά όλο και μεγαλύτερη απώλεια της κυριαρχίας τους , κοινώς την υποδούλωση τους.
  Θέλουν οι ΗΠΑ και η Ελλάδα αλλά και όλοι οι άλλοι να πνιγούν σε ακόμη περισσότερα στα χρέη. θέλουν τεχνητές ελλείψεις του πετρελαίου και των τροφίμων. Θέλουν τους ΓΑΠΕΣ να καταστρέφουν τα χωράφια και να αντικαθιστούν τις σοδειές των τροφίμων με ανόητα βιοκαυσιμα , γιατί θέλουν την μία χώρα μετά την άλλη να ωθούνται προς ένα ατελείωτο στροβίλισμα στην δύνη του χρέους. Θέλουν το σύστημα Ponzi bailout , θέλουν να μεταφερθεί σε αυτούς ο πλούτος των μεσαίων τάξεων...
  Θέλουν η μεσαία τάξη σε κάθε χώρα να καταστραφεί.
  Κοιτάξτε γύρω σας , πηγαίνετε λοιπόν μια βόλτα στο κέντρο των Αθηνών , ε και όταν επιστρέψετε , εμφανώς τεθλιμμένοι με όλα αυτά που είδαν τα μάτια σας , ξανανοίξτε το λαπτοπ σας και συνεχίζεστε το διάβασμα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. E)
  Διότι είναι όλα μέρος ενός σχεδίου , ακόμη και αυτή η οικονομική εξαθλίωση, καθώς θέλουν να ρίξουν κάθε εμπόδιο αντίστασης για τον επερχόμενο ολοκληρωτικό κράτος της «Νέας Τάξης», όπου όλοι θα πρέπει να κρατούνται όμηροι από τις τράπεζες, διότι αυτή ακριβώς είναι η επιρροή , που θέλουν οι ομολογιούχοι να έχουν επάνω μας.

  FinalNoticeStamp φωτογραφία στο διαδίκτυο
  http://personalbankruptcycalgary.ca/uploads/2010/11/FinalNoticeStamp.jpg


  Είναι απαράδεκτο για τους λαούς της Ευρώπης που θα λεηλατηθούν με την σειρά τους από την ΕΚΤ και τις ποινικώς υπόλογες κυβερνήσεις τους .

  Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις όλων των κρατών της ευρωπαϊκής ένωσης φαίνεται να έχουν « συμβιβαστεί », για να μην πω κατι ….. .
  Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος τους θα μπορούσε να σταματήσει αυτούς τους οικονομικούς εγκληματίες .

  Και όχι μόνο , εάν κρίνουμε από την αντιπολιτευτική τακτική, δια την οποία το ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας επίσης είναι αποδεκτό, με μόνη διαφωνία της ίσως , ότι αυτό το ξεπούλημα πρέπει να γίνει από κάποιον πεπειραμένο «ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟ» ώστε να «πιάσει» μια καλύτερη τιμή , βρε αδελφέ .
  Και μετά ως συνήθως κατηγορούμε τον ελληνικό λαό για αδράνεια και οξεία «καναπεδιαση» . Αλλά για πείτε μου όμως , και από που μπορεί αλήθεια να κρατηθεί όλος αυτός ο κόσμος, όταν αντιμετωπίζει την απαξίωση της κοινωνίας και της χώρας από τα κεντρο-δεξιά κόμματα ενώ τα άλλα της αριστεράς απαξιώνουν τον ίδιο τον Έλληνα προς χάριν του λαθρομετανάστη.
  Ας αναλάβουν λοιπόν , όλοι τις ευθύνες τους.
  Η ώρα πλησιάζει, όταν όλη η Ευρώπη θα τυλιχθεί στους εμφύλιους πόλεμους. Τότε , δεν θα υπάρχουν στην γη αρκετές δεξαμενές , για να χωρέσουν την οργή των λαών , όταν η ΕΚΤ και οι πολιτικοί τους λεηλατήσουν και το τελευταίο ευρώ τους εξ ονόματος των τραπεζιτών.
  Κοίτα το θυμό Ισπανία. Κοίτα το θυμό στην Ιρλανδία. Κοίτα το θυμό στην Ελλάδα.

  NON SOMOS MERCANCIA EN MANOS DE POLITICOS Y BANQUEROS =
  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ φωτογραφία στο διαδίκτυο
  http://2.bp.blogspot.com/-oIaB8Tbqh8s/TdO8BVKIUZI/AAAAAAAAZjo/GCOJs4akf8k/s1600/d.real+ya.jpg
  Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι έτοιμοι να βγουν έξω , άνθρωποι που έχουν κάτι κοινό.

  Και αυτό το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι το ότι η υπομονή τους εξαντλείται.

  Θέλουν την επιστροφή στον νόμο και την τάξη. Θέλουν να φέρνουν χρήματα στην οικογένεια και απαιτούν να τερματιστούν οι λεηλασίες από τους τραπεζίτες με την σύμπραξη πολιτικών, υπουργών Οικονομικών και των κεντρικών τραπεζιτών.
  Όμως επαναστατούν και διότι στην χώρα μας συμπατριώτες , εδω και μερικά χρόνια , μας έχουν επιβάλει να ζούμε σε καθεστώς φόβου , ανασφάλειας και ανεργίας , εξ αιτίας των λογής λογής εγκληματιών που μας κουβάλησαν ως νέο στρατό κατοχής μας , επανδρωμένο από εκατομμύρια εποίκων και φονιάδων , αυτούς που μας στερούν την χαρά της ζωής , αλλά και αυτή την ιδία την ζωή , Δια του τεχνάσματος αυτού , οι κυβερνώντες αφού κατάφεραν να μας εγκλωβίζουν , τώρα μας διασπούν σε «ρατσιστές»(sic) και σε «πολέμιους της πατρίδας » οπότε έτσι να μας αποτρέπουν από τις οποίες κοινές δυναμικές αντικυβερνητικές και αντινεοταξικες διαμαρτυρίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. F)
  Θύμα του στρατού κατοχής φωτογραφία στο διαδίκτυο
  http://3.bp.blogspot.com/-EljeCSf971I/TdV8FOTnInI/AAAAAAAAwcs/NUVJe1t-7gU/s400/%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1.jpg

  Πολλά θέματα όμως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και όχι να συνεχίσουμε με την ιδία τακτική, παρέχοντας δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη σε όλη την λαθρο-υφήλιο , η το να κόβουμε τα δώρα και τις άδειες του Έλληνα συνταξιούχου δια να χαρτζιλικώνουμε με 400 ευρώ μηνιαίως τον κάθε αλβανοτσαμη που αποφάσισε να εισέρθει στην πατρίδα μας , Και προπάντων πρέπει να επανεξετάσουμε το εάν είναι εφικτό για την οικονομία της χώρας πλέον η μηνιαία μετάγγισης συναλλάγματος δισεκατομμυρίων ευρώ προς τις πατρίδες των λαθροεισβολεων μας και ακολούθως να ξεπουλιόμαστε για δανεικά βάζοντας ενέχυρο την κρατική ΑΛΛΑ και την ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ μας περιουσία . διότι παρόλο που ΕΠΙΜΕΛΩΣ μας το αποκρύπτουν , είναι γνωστό καθως από έλληνες καθηγητές ότι η υπογραφή του μνημονίου ήρε την ασυλία και της ιδιωτικής μας περιουσίας . Φυσικά εάν δεν λογοδοτήσουν συγχρόνως και οι κάθε λογής σύμβουλοι και κ.κ. υπουργοί , για τις ρεμούλες και την καταπάτηση κάθε νομιμότητας , τις ληστείες και το ξεπούλημα τόσων επιχειρήσεων του δημοσίου , με την δικαιολογία ότι δεν επέτρεπε η ΕΟΚ να ανήκουν στο κράτος , έτσι χωρίς καμία αντίρρηση , χωρίς καμία προσφυγή η άλλη διαμαρτυρία,
  βρωμιάρηδες που πήραν στον λαιμό τους, έναν ολόκληρο λαό , ε, μην περιμένετε πατριώτες τότε κάτι καλύτερο .

  money-as-debt-front φωτογραφία στο διαδίκτυο
  http://www.fortruth.org/money-as-debt-front.jpg

  Τότε ας ξεχάσουμε τόυς διακανονισμούς , κουρέματα και ξυρίσματα γιατί αν δεν ξαναγίνουμε υπεύθυνοι έλληνες ενήλικες πολίτες , τότε το χρέος της χώρας θα ξεπεράσει και αυτό των Ην. Πολιτειών της Αμερικής . Γιατί η λύση υπάρχει .

  Η λύση είναι πεντακάθαρα και πολύ απλή. Το μόνο που λείπει είναι η πολιτική βούληση.

  Εμείς, οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε την βούληση να τερματιστεί αυτή η λεηλασία.

  HEIL GAP ( or mind the GAP )

  end_the_nwo_now_by_nixs φωτογραφία στο διαδίκτυο

  http://www.deviantart.com/download/200508892/end_the_nwo_now_by_nixseraph-d3bdlng.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.