Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

Να πουλήσετε και χρυσό, λέει ο οικονομολόγος της Deutsche Bank Τόμας Μάγερ

Για τη συμφωνία με την τρόικα και κατά πόσον θα συμβάλει στην αντιμετώπιση της κρίσης στην Πορτογαλία μίλησε στη Deutsche Welle ο επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank Τόμας Μάγερ.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για τα αποθέματα χρυσού που διαθέτει η Πορτογαλία. Θα ήταν σκόπιμο να αξιοποιηθούν στην παρούσα φάση αυτά τα αποθέματα, ρωτάμε τον Τόμας Μάγερ;

«Όπως και άλλες χώρες, και κυρίως η Ελλάδα, η Πορτογαλία..
θα έπρεπε να ιδιωτικοποιήσει κρατικά περιουσιακά στοιχεία προκειμένου να αποπληρώσει τα χρέη της. Ένα πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει ακόμη και τα αποθέματα χρυσού. Πιστεύω ότι πρόκειται για κάτι που θα έπρεπε να περιμένει κανείς από έναν οφειλέτη». (http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15050324,00.html)

Ρε δε θα μείνει τίποτα...
Ασημικά και χρυσαφικά, θα μας τα φάνε όλα.

 

2 σχόλια:

  1. Εμείς ξεπουλάμε,ενώ...
    Το Μεξικό, η Κίνα, η Ρωσία, η Ινδία,η Σρι Λάνκα, η Ταϊλάνδη, και η Βολιβία,αγοράζουν.(http://www.antinews.gr/2011/05/06/99585/).

    Αυτοί μάλλον δεν ξέρουν...Ενώ εμείς, έχουμε σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.