Η ολλανδική εφημερίδα De Pers, ύψωσε τουρκική σημαία στην κορυφή τρούλου εκκλησίας της Σαντορίνης.



Το free-press έντυπο τοποθέτησε στη θέση του σταυρού της εκκλησίας την τουρκική σημαία προκειμένου η φωτογραφία να συνοδεύσει άρθρο αναφορικά με τους Τούρκους που ενόψει πτώχευσης της Ελλάδας, το βρίσκουν ενδιαφέρον να επενδύσουν στα νησιά μας.
Επιχειρηματίες από την Τουρκία, ετοιμάζονται να αγοράσουν ελληνικά λιμάνια, αεροδρόμια και ακόμα και σύνολο νησιών γράφει η Eva Ludemann στο ρεπορτάζ της.
Μόνο που η στάση της γίνεται ακόμη πιο προκλητική όταν λέει πως στην Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα, οι διπλωμάτες της χώρας μας σφουγγαρίζουν τους διαδρόμους επειδή τα χρήματα δεν επαρκούν για να συντηρήσουν προσωπικού καθαρισμού.
Η απάντηση του δημάρχου Θήρας υπήρξε άμεση, με τον Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο να αποστέλλει επιστολή στην εφημερίδα, στην οποία, μεταξύ, άλλων τονίζει:
«Με τα δημοσιεύματά σας προκαλείται το αίσθημα της περηφάνιας του λαού μας και αυτό δεν το ανεχόμαστε. Σας καλούμε άμεσα να αποκαταστήσετε την αλήθεια. Επιφυλασσόμαστε δια παντός νομίμου δικαιώματός μας», υπογραμμίζει.

Σχόλια

  1. Αντε γαμηθειτε κολοπουστες ολλανδοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο το να μαστουρώνουν συνεχώς έχουν χάσει κάθε αίσθηση μέτρου οι ολλάνδοι, άλλωστε τα όρια της ηθικής τους είναι σε όλους μας γνωστά, αν δηλαδή τους έχει απομείνει καθόλου ηθική, "μες την πολύ μαστούρα μου .." κατα πως λέει και το γνωστό άσμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς οι νηφάλιοι θα αξιώσουμε την δίωξη του εντύπου για προσβολή της κυριαρχίας μας;
    Θα μποικοτάρουμε τα ολλανδικά προιόντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.