Βόμβα Δαμανάκη: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή !!



Βόμβα από την επίτροπο Μαρία Δαμανάκη  !!!
Στην Ε.Ε είναι, κάτι θα ξέρει, κάτι θα έχει ακούσει παραπάνω.
Εκτός και αν μας δουλεύουν ψιλό γαζί...
Ή πρόκειται για έμμεσο εκβιασμό, από την Ε.Ε.
«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά:
Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες.»

Σχόλια

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ.
    ΤΙ ΕΒΡΑΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο επίτροπος θαλασσίων υποθέσεων τα έκανε ... θάλασσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.