Ξεκίνησε το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών



Σχόλια

  1. Ο Παπανδρέου χτες μετά την συνάντηση με την κ Κλίντον πήρε εντολή και ζήτησε (ή απαίτησε;)από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τον εξυπηρετήσει για να σωθεί από το εγκληματικό αδιέξοδο που έφτασε τη χώρα. Ο Παπανδρέου θέλει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας για να σώσει το τομάρι του και δυστυχώς για μια ακόμα φορά ο κ Παπούλιας στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Το όλο κόλπο είναι να εκβιάσουν τον Αντώνη Σαμαρά να γίνει συνυπεύθυνος για εγγκλήματα που μόνος του διέπραξε ο κ Παπανδρέου για να πάρει άφεση αμαρτιών. Παίζεται πολύ βρώμικο και επικίνδυνο παιχνίδι τις τελευταίες μέρες από τον Παπανδρέου με τη βοήθεια, δυστυχώς, του κ Παπούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι δεν σκέφτονται, συσκέφτονται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη μου το λες αυτό με σοκάρεις. Ο ΓΑΠ θα κάνει ανάγνωση έκθεσης ιδεών, με φράση του τύπου "να Λόλα ένα μήλο", ο Καρατζαφέρης θα προτείνει οικουμενική διακυβέρνηση, ο Αντώνης, η Αλέκα και ο Αλέξης θα αρνηθούν και ο Πρόεδρος λίγο πολύ στον κόσμο του. Και τι θα βγει; Μόνο αν ο ΓΑΠ φύγει θα ικανοποιηθούμε. Οποιαδήποτε συμβιβαστική λύση δεν γίνεται δεκτή. Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί κάνουν συμβούλια. Το μόνο που έχουμε να ελπίζουμε είναι ορθώσει ανάστημα ο Αντώνης. Όσο για τον ΓΑΠ να πάρει το τρελό το παρεάκι του και να πάρει δρόμο...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.