Γ.Α.Π: ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, στο video στο τέλος του άρθρου, όπου ο κ. πρωθυπουργός μιλάει για τον εαυτό του..
Αναφέρεται στον εαυτό του και μιλάει για μια προσωπική του εμπειρία και ιστορία...
"Πριν πολλά χρόνια, ενώ ήμουν φαντάρος στον Έβρο κατέβηκα με άδεια στην Αθήνα, φορώντας μάλιστα τα στρατιωτικά. Μπήκα σε ένα ταξί. Ο ταξιτζής ο οποίος δεν με αναγνώρισε, άρχισε να μου λέει για τον γιο του Παπανδρέου, ο οποίος...
υπηρετούσε δήθεν εκείνο τον καιρό στο Βιετνάμ, ως Αμερικάνος. Έπρεπε να βγάλω την ταυτότητά μου για να του αποδείξω ποιος είμαι…" Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή των Ελλήνων


Εγώ να σε πιστέψω. Μαζί σου. Να σταματήσει επιτέλους το παραμύθι πως είσαι πράκτορας των Αμερικανών. Και να δεχθώ πως το περιστατικό που αφηγήθηκες στη βουλή είναι και αληθινό και αποτέλεσμα επώδυνου βιώματος.

Ένα μόνο δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι δυνατόν βρε χριστιανέ μου να αφηγείσαι τέτοια ιστορία και να κοιτάς συνέχεια το γραπτό σου για να μην χάσεις τη συνέχεια;
Την  ιδέα την πήρα από το  loxias

Σχόλια

  1. Μην γλωσσοτρώτε βρε παιδιά αυτόν τον εθνικό ήρωα και σωτήρα που μόχθησε να μας φτάσει εδω που είμαστε σήμερα παρέα με τον Ντομινίκ.είναι εμφανής η συγκινηση στα μάτια του σαν διαβαζει ανέκδοτα αποσπάσματα από το ημερολόγιο του.τι να κάνουμε πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια για να γίνει πρωθυπουργός (μα είναι η πεμπτουσία του αυτοδημιούργητου!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η οικογένεια ζεί ένα δράμα σε αυτή τη Χώρα. Τόσο την κυνήγησε η "δεξιά", πού της προκάλεσε προβλήματα μνήμης,ξεχνάει ευκολα.

    Μάλλον για αυτό κοιτάει τις σημειώσει.

    Το καλο είναι ότι με τα όσα λέει και κάνει, ξυπνάει σιγά σιγά τους Έλληνες, αρχίζουν να θυμούνται..... και η διαφορά από +10 έγινε -2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.