Άλλες εποχές άλλα ήθη. Τότε που η Ελλάδα είχε ηγέτες που ενέπνεαν τον λαό.

Τηλεγραφήματα τοῦ 1940 



Σχόλια

  1. proskino sas matoures mou !... mpravo paidia apsogo !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ.
    ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ????
    ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά διαβάζοντάς τα, δάκρυσα και αναρίγησα, τόσο για το ήθος αυτών των ανθρώπων που στον ηρωικό θάνατο των δικών τους αναφώνησαν ζήτω το έθνος, ζήτω η ΕΛΛΑΣ, όσο και για την τραγική αντίθεση των σύγχρονων δοσίλογων πολιτικών και πολιτικάντηδων οι οποίοι ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας. Εδώ και τώρα πρέπει το ελληνικό έθνος να αφυπνιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.