"Τι μαλάκα είναι, τι μαλάκα είναι;"


(τη θρυλική ατάκα είπε ο προπονητής του ΠΑΟ, Σέρτζιο Μαρκαριάν)
Είσαι ο Στρός Καν, έχεις εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς, είσαι πρόεδρος του ΔΝΤ, μελλοντικός υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας και είσαι τόσο βλάκας; Δηλαδή πόσο βλάκες ήταν αυτοί που σε προωθούσαν; Και πόσο βλάκες αυτοί που σε υπακούουν; Ήταν τόσο δύσκολο να παραγγείλεις ένα κουνελάκι, μια escort που λένε και εις την βαρβαρικήν, σίγουρα πολύ ομορφότερη απο..

 την αφροαμερικανή καμαριέρα, να την ντύσεις καμαριέρα, να το έχετε μιλημένο ότι θα πει όχι, όχι, αχ ναι, να κάνεις τη δουλειά σου και να πετάξεις μετά για Βερολίνο για να δεις το θηλυκό Χίτλερ; Μα ήταν τόσο δύσκολο;


Κανονικά εκτός από 20 χρόνια φυλακή οι Αμερικανοί πρέπει να καλέσουν και τον μεγάλο Σέρζιο Μαρκαριάν και να σου φωνάζει 24 ώρες την ημέρα «Τι μαλάκα είναι» μπας και το εμπεδώσεις.

 Και το χειρότερο είναι ότι αυτόν τον βλάκα που στο Ιραν θα τον είχαν εκτελέσει εντός 48ώρου ή θα του είχαν κόψει ό,τι μακρύτερο εξήχε απ’ το σώμα του (και εδώ που τα λέμε δεν θα είχαν και άδικο), εδώ στην Ελλάδα τον ακούγαμε σαν θεό. Έναν που πήγε και έπεσε στο στόμα του λύκου μόνος του. Φαντάσου τις συμβουλές του πόσο έξυπνες είναι. Αλλά γι’ αυτό πάμε κατά Βενζεβούλ μερέαν, όπως λένε και εις την ποντιακήν.



Αλλά θέλω να κάνεις μια σύγκριση αγαπητέ μου αναγνώστη (ίσως και μοναδικέ αλλά λίγο με απασχολεί) της NYPD (New York Police Department) και της ΕΛΑΣ.

Στην πρώτη έγινε η καταγγελία, συνελήφθη στο αεροπλάνο μετά από κανα μισάωρο, προσήχθη σε δικαστή για να αποφασιστεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένος ως ύποπτος φυγής έως τη δίκη για τις κατηγορίες, αποφασίστηκε ότι είναι προφυλακιστέος και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, συγνώμη για τις φυλακές έως τη δίκη του που θα γίνει περί τις 20 κάτι Μαΐου. Αυτά τα πολύ απλά. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς;…

Στην Ελλάδα λοιπόν θα γινόταν η καταγγελία.

Το περιπολικό θα είχε αφιχθεί μετά από κανα δίωρο στο ξενοδοχείο. Θα γινόταν συστάσεις στην καμαριέρα να μη το προχωρήσει, δεν έγινε και τίποτα και θα της γινόταν γνωστό ότι ο Στρος Καν θα μπορούσε να την αντιμηνύσει και να τρέχει για άλλα. Αν παρόλα αυτά η καμαριέρα επέμενε οι αστυνομικοί θα αναζητούσαν τον Καν στο ξενοδοχείο, αλλά αυτός θα είχε φύγει από τα χωρικά και εναέρια ύδατα της Ελλάδος προ πολλού.

Στο θέμα θα παρενέβαινε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος θα έκανε λόγο για στρεβλές ειδήσεις, που σκοπό έχουν τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της Ελλάδος, που επιβουλεύονται το έργο της κυβέρνησης και θα ενημέρωνε για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής της βουλής που θα αναζητούσε τυχόν ποινικές ευθύνες πρώην υπουργών (άσχετο αλλά πάντα επίκαιρο). Αν παρόλα αυτά ο Καν ήταν τόσο βλάκας που θα είχε παραμείνει στην Ελλάδα και τον είχαν συλλάβει, καταρχήν δε θα εμφανιζόταν σιδεροδέσμιος, κατά δεύτερον το πρόσωπό του θα ήταν καλυμμένο με εκείνα τα τετραγωνάκια για να μη βλέπουν οι νόμιμοι πολίτες ποια είναι τα ανθρωπόμορφα κτήνη που σκοτώνουν, βιάζουν, κλέβουν, γιατί η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι πιο σημαντική από την προστασία της ζωής, της υπόληψης, της τιμής και της περιουσίας.


Αφού λοιπόν ο Καν θα προσερχόταν στο δικαστήριο (αν δεν είχαν απεργία είτε οι δικηγόροι είτε οι δικαστές) φυσικά και θα αφηνόταν ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, εδώ άλλοι και άλλοι αφήνονταν αυτόν θα κρατούσαν; και θα οριζόταν η δίκη μετά από 3-5 χρόνια, γιατί έχουμε πολύ δουλεία και δεν προλαβαίνω μάνα μου.



Στο μεταξύ το ξενοδοχείο θα είχε απολύσει την καμαριέρα, για δυσφήμιση και οι δικαστές του Καν θα την είχαν πλησιάσει πρώτα με δωροδοκία και ύστερα με απειλές να αποσύρει τη μήνυση και να πει ότι τα έκανε για τη δημοσιότητα. Έπειτα το λόγο θα είχαν οι τηλεοπτικές εκπομπές και η καμαριέρα θα κατέληγε πανελίστρια σε μεταμεσονύχτια εκπομπή.



Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς…

 

Σχόλια

  1. Στο ελλάδα μάλλον θα προφυλάκιζαν την ... καμαριέρα ... για εκβιασμό. Οσοι έχουν μνήμη θα θυμηθούν κάτι ανάλογο από το πρόσφατο παρλθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.