Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Μη "μασάτε": Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και εντός και εκτός Ελλάδας..

Σας είχαμε ενημερώσει χθες  ΕΔΩ  για  τις δανειακές συμβάσεις των Ιρλανδών, Πορτογάλων και τον χρόνο αποπληρωμής των δανείων τους.
Ενώ για την Ιρλανδία και Πορτογαλία ο χρόνος αποπληρωμής είναι 12 χρόνια... για εμάς είναι 7,5 !!!!
Δείτε τώρα τι είπε σήμερα, σύμφωνα με το Reuters , ο πρόεδρος του Eurogroup Zαν Κλοντ Γιούνκερ:

"Ο χρόνος αποπληρωμής του χρέους στην Ελλάδα θα μπορούσε να παραταθεί, εάν η χώρα ικανοποιήσει όλους τους στόχους της μεταρρύθμισης και του προϋπολογισμού.
Εάν πληρούνται όλες αυτές οι προϋποθέσεις, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ένα reprofiling, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να υπάρξει παράταση της περιόδου αποπληρωμής των δανείων"

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και εντός και εκτός Ελλάδας..
Τι μας είπε εν ολίγοις ο Γιούνκερ, να είστε καλά παιδιά, να διαβάσετε καλά το ποίημα, να τα ξεπουλήσετε όλα, για να σας δώσουμε τι ;
To αυτονόητο, αυτό που πήραν οι Ιρλανδοί και οι Πορτογάλοι και αυτό που θα έπρεπε ήδη να το είχαμε εξασφαλίσει.
Θα βγει μετά ο Γιώργος, θα πάρει και την 5η δόση, θα πάρει και άλλα 4,5 χρόνια παράταση και όλα μέλι-γάλα...
Θα μας παρουσιαστεί σωτήρας εκ νέου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.