Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΗΓΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ!!

Συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γεώργιο Προβόπουλο, είχε σήμερα το πρωί Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Σύμφωνα με πληροφορίες με τον κ. Προβόπουλο συναντήθηκαν, οι Μητροπολίτες Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος και ο Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Βασίλειος, Πρόεδρος των Οικονομικών Υπηρεσιών της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι Μητροπολίτες...
εξέφρασαν την ανησυχία τους, για τις οικονομικές εξελίξεις στη χώρα οι οποίες επηρεάζουν άμεσα τα οικονομικά αποθέματα της Εκκλησίας, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες περιορίζονται δραματικά.
Να σημειωθεί, ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αίτημα της Εκκλησίας, μετά από σχετική επιστολή του κ. Προβόπουλου για τα ζητήματα των ομολόγων.
Τέλος, η Εκκλησία με έγγραφο της έχει ζητήσει από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, την εξαιρέση από τις ρυθμίσεις αυτές γιατί αλλιώς, όπως λένε, απειλούνται με οικονομικό 'στραγγαλισμό' χιλιάδες εκκλησιαστικά ιδρύματα.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.