Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Σύσκεψη για την αφαίρεση αρμοδιοτήτων του Παπανδρέου.

.
Η τρόικα ζήτησε  επίσημα συναίνεση  από τον επόμενο, αναγνωρίζοντας τον greek thinker περίπου ως τελειωμένο.
Υπουργοί του λένε επισήμως είπε ότι πρέπει να ανακτηθεί η πολιτική διεύθυνση της χώρας.  Επί τετράμηνο γίνεται ένας χαμός. Τα συμφέροντα φώναζαν για ανασχηματισμό από τον Μάρτιο και πράγματι κάπου εκεί χάθηκε ο έλεγχος. Ο Παπακωνσταντίνου  είναι πλέον ανεξέλεγκτος και με κάθε δήλωση βάζει μπουρλότο σε ότι βρεθεί σε ακτίνα βολής.
Οι στιγμές είναι Ιστορικές. Σε παράκρουση η κυβερνώσα τάξη οι αγορές και η χώρα.
Έτσι με πρωτοβουλία του προέδρου της Δημοκρατίας σήμερα θα γίνει σύσκεψη για την αφαίρεση αρμοδιοτήτων του Παπανδρέου.

Μετά την αφαίρεση εθνικής κυριαρχίας και της δυνατότητας σχεδιασμού επί των οικονομικών και μέτα την  παραχώρηση εξουσιών υπέρ της τρόικας  προ ενός χρόνου έρχεται σήμερα αυτό. Σύσκεψη με  βασικό της θεμα τις  αρμοδιότητες του ως πρωθυπουργού.
Κάτι θα πάρουν εκεί μέσα. Θα του πάρουν το υπουργείο  οικονομικών; Θα του πάρουν τρία  τέσσερα υπουργεία; Θα πάρουν την  κυβέρνηση και την χώρα;
Θα δούμε.
Όμως πρώτη φορά στην μεταπολίτευση νεοεκλεγμένος πρωθυπουργός  με 156 βουλευτές φτάνει σε τέτοιο εξευτελισμό σε μόλις 20 μήνες θητεία.
natural

1 σχόλιο:

  1. Επιέλους, να μπεί ένα τέλος. Έφτασε η ώρα να αναδειχθεί ο ηγέτης να βγάλει την Ελλάδα απο το βούρκο που μας βούλιαξαν, σε 1/2 χρόνο, οι ερασιτέχνες της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.