Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ:”ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ”

Ο  Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μετά την ανακοίνωση του Υπουργού κ. Ραγκούση σχετικά με τους υπερχρεωμένους Δήμους έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Επί 5 μήνες οι γνωστοί γκεμπελικοί κύκλοι της πόλης μας με όλα τα μέσα περνούσαν το μήνυμα στους συμπολίτες μας ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης ήταν δήθεν καταχρεωμένος, ότι δήθεν η οικονομική του κατάσταση ήταν στο «κόκκινο».


Χθες ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης έδωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο στην δημοσιότητα την οικονομική κατάσταση όλων των Δήμων της Χώρας και απεδείχθη ότι ο Δ.Θ.  δεν είναι ούτε στο «κόκκινο» ούτε στο «ροζ» ούτε στο «πορτοκαλί».

Είναι στο «βαθύ πράσινο», είναι δηλαδή οικονομικά υγιής, όπως ακριβώς λέγαμε 12 χρόνια τώρα, παρά τις συνεχείς παράνομες παρακρατήσεις στις οποίες προχωρούσε η Κεντρική Εξουσία ιδιαίτερα προς τον Δ.Θ., παρακρατήσεις που μόνο το 2010 έφθασαν στο δυσθεώρητο ύψος των 30.000.000 € !

Τι έχουν αλήθεια να πούνε όσοι χωρίς ντροπή μιλούσαν για καταχρεωμένο Δήμο;

Θα ζητήσουν συγνώμη από τον λαό της Θεσσαλονίκης;

Έχουν άραγε την παλικαριά;

Μάλλον όχι !»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.