Βρωμερή υπόθεση στο Ηράκλειο Κρήτης που εξευτελίζει τον Ελληνικό τουρισμό. Ποιός ο ρόλος του “πράσινου” διοικητή του λιμανιού;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένα απίστευτο συμβάν που ντροπιάζει την Ελλάδα και καταστρέφει τον Ελληνικό τουρισμό συνέβει στο λιμάνι Ηρακλείου Κρήτης με το πολύπαθο κρουαζιερόπλοιο Ζενίθ, και ταξιτζήδες που σύμφωνα με δημοσιεύματα εξανάγκασαν πελάτες να κατέβουν από τα λεωφορεία που είχε ορίσει το κρουαζιερόπλοιο!
Το σοβαρότερο όμως όλων είναι πως (πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) τους ταξιτζήδες τους κάλεσε ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!
Εξ’ ίσου περίεργη είναι η σιωπή των ΜΜΕ που ενώ για τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ ξόδεψαν όλα τα δελτία των 8, γι’ αυτό το αισχρό συμβάν δεν έκαναν ούτε ένα ρεπορτάζ!
Η υπόθεση βρωμάει πράσινη μαφία και θα το ψάξουμε αύριο το πρωΐ.

Δείτε χαρακτηριστικά τι γράφει η Ελευθεροτυπία, που μάλιστα αναφέρει ξεκάθαρα ότι τους ταξιτζήδες τους κάλεσε ο κύριος Μπρας, διοικητής του οργανισμού λιμένος Ηρακλείου:
Οι σκηνές που ακολούθησαν μόλις το πλοίο έδεσε στο λιμάνι ήταν για γέλια και για κλάματα. Περισσότερα από εβδομήντα ταξί πολιόρκησαν και περικύκλωσαν τα λεωφορεία, οι οδηγοί τους κρατώντας καδρόνια απειλούσαν θεούς και δαίμονες, φωνάζοντας για κλοπή του μεταφορικού τους έργου και οι τουρίστες παρακολουθούσαν εμβρόντητοι τα τεκταινόμενα μέσα από τα πούλμαν τραβώντας μάλιστα και φωτογραφίες!

Σχόλια