Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Κ. Αγοραστός: Την ερχόμενη εβδομάδα οι πληρωμές για τη μεταφορά μαθητών


-Συναντήθηκε σήμερα στο Βόλο με τους προέδρους των αστικών ΚΤΕΛ Βόλου Τρύφωνα Πλαστάρα, Τρικάλων Δημήτρη Ιωάννου και Καρδίτσας Παναγιώτη Παππά

Την ερχόμενη εβδομάδα η αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας καταβάλλει στους μεταφορείς των μαθητών τα χρήματα που τους οφείλονται για το μεταφορικό έργο που παρήγαγαν έως το τέλος Δεκεμβρίου 2010.
Αυτό ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σε συνάντηση που είχε σήμερα στο Βόλο με τους προέδρους των αστικών ΚΤΕΛ Βόλου κ. Τρύφωνα Πλαστάρα, Τρικάλων κ. Δημήτρη Ιωάννου και Καρδίτσας κ. Παναγιώτη Παππά.
Ο κ. Κ. Αγοραστός ανέφερε ότι η επίκειται η εκταμίευση των
χρημάτων που σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών ανέρχονται στο 80% των οφειλών βάσει της συμφωνίας που είχαν κάνει όλοι οι μεταφορείς (αστικά – υπεραστικά ΚΤΕΛ, ταξί, άλλοι μεταφορείς) με τις πρώην νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας εξέφρασε την άποψη ότι για λόγους δικαιοσύνης η περικοπή του 20% έπρεπε να υπολογιστεί στο αρχικό ποσό κι όχι το οφειλόμενο, ενώ οι πρόεδροι των αστικών ΚΤΕΛ αναγνώρισαν ότι η αιρετή Περιφέρεια κλήθηκε να διαχειριστεί μια ομολογουμένως δύσκολη και σύνθετη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.