Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

"Ού ποιείτε, όσα ού δύνανται ποιήσωσιν υμίν οι πολίτες"

Η "εντολή" της ασυλίας και η βουλή της "αλητείας"....
Απώλεσαν και ελάχιστον, όν είχον νούν....
Μετά τον ....άκη που-δικαίως ή αδίκως-"στόλισε" άλλον βουλευτή, η ιστορία συνεχίζεται αυτή τη φορά με αποδέκτη πρόσωπο εκτός ασυλίας....
Όταν πεις κάποιον δημόσια τζιτζιφιόγκο έχει την δυνατότητα να σε μηνύσει για εξύβριση.
Εδώ όμως ο αποδέκτης δεν μπορεί να βρει το δίκιο του...
σε αντίθεση με τον εκστομήσαντα(δικαίως ή αδίκως) ο οποίος έχει το δικαίωμα(και μάλιστα αυξημένο, είναι εκπρόσωπος του λαού, σου λέει) να σε τυλίξει σε μια κόλα χαρτί, σε περίπτωση αυτεπίστροφου.
Όμως μάγκες μην τσιμπάτε, ο τζιτζιφιόγκος είναι μάλλον "αποπροσανατολιστής", αφού όλοι, μα όλοι οι εντεταλμένοι στα ΜΜΕ, εκτροχιάσθηκαν σήμερα και ασχολούνται  με το τζιτζιμήτσο.

ΣΗΜΑΣΙΑ-ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ
cici-fiocco
....(παρωχημένο) μειωτικός χαρακτηρισμός άντρα, συνήθως νεαρής ηλικίας, που ντύνεται και συμπεριφέρεται με υπερβολική κομψότητα και παριστάνει τον γόη· λιμοκοντόρος, δανδής, κομψευόμενος, φλώρος
Ποιος είναι αυτός ο τζιτζιφιόγκος;
Άδειασέ μας τη γωνιά ρε τζιτζιφιόγκε! Γ.Δη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.