Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

"Η Ελλάδα έκανε λογιστικές απάτες και οι επενδυτικές τράπεζες την βοήθησαν"

Σύμφωνα με το Ιndependent.ie, ο Τσάρλς Μάνγκερ δήλωσε:
"Η Ελλάδα έκανε λογιστικές απάτες και οι επενδυτικές τράπεζες την βοήθησαν".
Ο 87χρονος αντιπρόεδρος του αμερικανικού επιχειρηματικού ομίλου Berkshire Hathaway, ανέφερε επίσης ότι : " Ο ρόλος των επενδυτικών τραπεζών, συμβάλλοντας στο κρύψιμο των οικονομικών προβλημάτων της Ελλάδας, ήταν απολύτως αηδιαστικός".

Η Wall Street, σε κάποιο βαθμό, προσπαθεί να έχει κέρδη από διάφορες "αμαρτίες" και εκτιμώ ότι αυτό είναι λάθος, είπε ο κ. Μάνγκερ σε δημοσιογράφους μετά την ετήσια συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε χθες η εταιρία του στην Νεμπράσκα. 
Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι, η Goldman Sachs, βοήθησε την Ελλάδα το 2002 να δανεισθεί 1 δισ. δολάρια, εκτός, μέσω των swap.
Τέλος ο Μάνγκερ τόνισε :
"Η Ελλάδα έκανε λογιστικές απάτες και οι επενδυτικές τράπεζες τη βοήθησαν",  προσθέτοντας ανέφερε ότι "δεν βλέπει το λόγο, γιατί μια ομάδα Ολλανδών και οι Γερμανοί θα έπρεπε να την σώσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.