Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Λάρισα: Υπόθεση υπεξαίρεσης σε τράπεζα στη Λάρισα

Υπόθεση υπεξαίρεσης από προθεσμιακούς λογαριασμούς πελατών, αποκαλύφθηκε, σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό της συνολικής υπεξαίρεσης φθάνει έως και τα 3εκ ευρώ, αν και ο εσωτερικός έλεγχος από κλιμάκια επιθεωρητών συνεχίζεται.

Όπως έγινε γνωστό, ανώτερο στέλεχος του συγκεκριμένου υποκαταστήματος αφαιρούσε, πιθανά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα διάφορα ποσά από προθεσμιακούς λογαριασμούς πελατών , που φθάνουν τους 30.


Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την διαπίστωση από πελάτη «περίεργων» συναλλαγών, στον λογαριασμό του και εν συνεχεία, κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκε από «που» γινόταν η υπεξαίρεση, ενώ άμεσα καλύφθηκαν όλοι οι λογαριασμοί των πελατών, από όπου έγινε υπεξαίρεση.


Η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.