Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Για τους ημέτερους...Λεφτά υπάρχουν.

Αποζημιώσεις για υπερωριακή, νυχτερινή, Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών εργασία, μέχρι σαράντα πέντε (45) ώρες συνολικά το μήνα, εγκρίνει το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας (ΜΤΑ).
Για ποιους;
Όχι για όλους για τους ημέτερους...
Όπως μια υπάλληλος του ΜΤΑ που η οποία είναι αποσπασμένη στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Η.Δ. και διατίθεται στο γραφείο της Βουλευτού...
κας Κωνσταντίνας Γιαννακοπούλου , για την γραμματειακή υποστήριξη του έργου της.
Η εν λόγω υπάλληλος, που είναι στο γραφείο της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κας Κωνσταντίνας Γιαννακοπούλου, θα παίρνει 500 ευρώ το μήνα για υπερωριακή απασχόληση...

Σε παρεμφερή σύσκεψη για καθορισμό υπερωριών, το μέλος του ΔΣ/ΜΤΑ Ταξίαρχος........., διαφώνησε και μειοψήφησε λέγοντας:
Στην παρούσα περίοδο που καταβάλλεται προσπάθεια μείωσης του μισθολογικού κόστους του Δημόσιου Τομέα, δεν θα πρέπει να εγκρίνονται πιστώσεις για υπερωρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.