Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Κ. Αγοραστός: "Δεν διεκδίκησα αναδρομικές αποδοχές ως πρώην βουλευτής"

-«Έλαβα την απόφαση αυτή με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με πλήρη συναίσθηση της εξαιρετικά δυσχερούς κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας. Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω».
-Συστήνει στους πρώην και συνταξιούχους βουλευτές να παραιτηθούν από τις αξιώσεις τους

«Δεν διεκδίκησα αναδρομικές αποδοχές ως μέλος της Βουλής των Ελλήνων
μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 με βάση το Ζ’ Ψήφισμα», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ερωτηθείς σήμερα από δημοσιογράφους.
Ο κ. Κ. Αγοραστός ανέφερε ότι «έλαβα την απόφαση αυτή με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με πλήρη συναίσθηση της εξαιρετικά δυσχερούς κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας. Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω».
Ερωτηθείς για το αν συστήνει στους πρώην και συνταξιούχους βουλευτές που διεκδίκησαν τις αναδρομικές αποδοχές να αποσύρουν τις αξιώσεις τους, ο κ. Κ. Αγοραστός: «από τη δική μου προσωπική τάση είναι προφανής η απάντηση. Ναι, θεωρώ ότι έστω και τώρα θα πρέπει να τις αποσύρουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.