Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Β.Παπαγεωργόπουλος: "Κάποιος να μας εμπνεύσει... να μας τραβήξει ψηλά"

Β.Παπαγεωργόπουλος: 28η Μαΐου σήμερα.
 Μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα, Μεγάλη ημέρα για όλους μας.
Σαν σήμερα, το 1979, ο Κων. Καραμανλής έβαζε την υπογραφή του στο Ζάππειο και η Ελλάδα έμπαινε σαν 10ο μέλος στην οικογένεια των πλουσίων κρατών της Ευρώπης, στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ένωσης (ΕΟΚ).
 Μετά από 32 χρόνια η Πατρίδα μας κινδυνεύει ...
να μεταβληθεί σε μαύρο πρόβατο της Ευρωπαϊκής Οικογένειας, διότι παρά την βοήθεια που δεχόμαστε επί 32 συνεχή χρόνια, βρισκόμαστε σε τραγική οικονομική κατάσταση.
Μήπως ήρθε η ώρα της αυτοκριτικής, αλλά και ενός νέου ξεκινήματος;
Μήπως κάποιος πρέπει  να μας εμπνεύσει και να μας τραβήξει ψηλά;  

http://papageorgopoulos.wordpress.com/2011/05/28/2805201/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.