Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος για το Ολλανδικό δημοσίευμα



Ο Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα της Ολλανδικής εφημερίδας “DE PERS” (δείτε το εδώ) με τίτλο “Η Τουρκία κυνηγά Ελληνικές εκποιήσεις”, το οποίο αναδημοσιεύεται στον σημερινό “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ”, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“ Η υπεράσπιση και η προστασία της δημόσιας εικόνας της χώρας μας στα Διεθνή ΜΜΕ, εν μέσω οικονομικής κρίσεως, δεν εξασφαλίζεται από μεμονωμένες δηλώσεις – κατά περίπτωσιν- αλλά απαιτεί έναν ευρύτερο Εθνικό σχεδιασμό, με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό των Εξωτερικών.

Η αναγκαιότητα αυτή αναδεικνύεται και από το γεγονός του κατάπτυστου δημοσιεύματος της Ολλανδικής εφημερίδας, στο οποίο εμφανίζεται εκκλησία της Σαντορίνης με Τουρκική σημαία στον τρούλο της (προϊόν φωτομοντάζ).


Δυστυχώς η Κυβέρνηση Παπανδρέου έχει ισχνότατη παρέμβαση στον τομέα αυτόν, γιατί απουσιάζει, ακριβώς, η ολοκληρωμένη σύλληψη και η συντονισμένη εφαρμογή συγκεκριμένου στρατηγικού σχεδίου.


Ως εκ τούτου, ας μην απορούμε για τέτοιου είδους άθλια “παιχνίδια” δημοσιότητας σε βάρος μας, τα οποία προκαλούν βάναυσα τον Ελληνικό λαό”. 


http://taxalia.blogspot.com/2011/05/blog-post_1399.html 

Σχόλια