Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Σόιμπλε: Οι Έλληνες χρειάζονται περισσότερο χρόνο

Ενδεχόμενη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους συνοδεύεται από μεγάλους κινδύνους και πιθανόν να έχει καταστροφικές συνέπειες, υποστηρίζει σε συνέντευξή του ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


Την αντίθεσή του στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους επαναλαμβάνει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα Handelsblatt, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών υπογραμμίζει ότι «εκείνοι που γνωρίζουν, αξιολογούν ένα σενάριο αναδιάρθρωσης ως σενάριο υψηλού ρίσκου».
Οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι πιο καταστροφικές και από την κατάρρευση της Lehman Brothers, πρόσθεσε ο κ. Σόιμπλε.

Ο Γερμανός υπουργός υποστηρίζει ότι στην κρίση θα πρέπει να επιδεικνύεται υπομονή. «Προς το παρόν όλα δείχνουν ότι οι Έλληνες χρειάζονται περισσότερο χρόνο», τόνισε, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να στηριχθούν οι επενδύσεις στην Ελλάδα, για παράδειγμα στο πεδίο των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας. «Θα πρέπει στην ΕΕ να είμαστε πιο δημιουργικοί», επισήμανε ο Γερμανός υπουργός.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15107899,00.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.