Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Νέα αποκάλυψη βόμβα για την πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ).

Όχι μόνο δεν το είχαν για πούλημα το Τ.Τ, αλλά το έβαλαν και σύμβουλο για την αξιοποίηση των Ακινήτων

18/5/2011

Η Διϋπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων (ΔΕΑΑ) αποφάσισε την επιλογή συμβούλων , για την προώθηση του προγράμματος δράσης αναδιαρθρώσεων, αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας.

Οι αποφάσεις αφορούν στις εξής ΔΕΚΟ, κρατική περιουσία, ακίνητα:

Οργανισμός Προγνώσεων Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ), Κρατικά Λαχεία, Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ), Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ), Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι ΑΕ, Κοίτασμα Φυσικού Αερίου «Νότια Καβάλα», Φάσμα Συχνοτήτων, Ελληνικό ΑΕ, 4 Αεροσκάφη AIRBUS, Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ), Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ) και Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ).

Όχι μόνο δεν το είχαν για πούλημα το Τ.Τ, αλλά το έβαλαν και σύμβουλο για την αξιοποίηση των Ακινήτων..

Δείτε τώρα τι συνέβη την Παρασκευή 20/5/2011...

Δεν γνώριζαν τα μέτρα ούτε οι υπουργοί, τα γνώριζε όμως η Goldman Sachs! Είστε επίορκοι όλοι κύριοι της κυβέρνησης;

Μα τόσο τυχεροί είναι αυτοί οι άνθρωποι πια; Όπως οι επενδυτές φίλοι της “βασιλικής οικογένειας” που αγόραζαν CDS την στιγμή που η Ελλάδα είχε μία πανίσχυρη κυβέρνηση και τα Spreads ήταν στις 130 μονάδες από τον παραπαίοντα Καραμανλή;;

Η κατάσταση είναι απλή, απλούστατη και δικαιώνει στο ακέραιο τις καταγγελίες Καμμένου. Η GOLDMAN SACHS γνώριζε πολύ καλά ότι ο πρώτος στόχος ιδιωτικοποιήσεων θα ήταν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Και το γνώριζε διότι στελέχη και κολλητοί της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού ήταν πρώην στελέχη της και νυν συνεργάτες.

Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι; Μα γιατί την ίδια στιγμή, Την περασμένη Παρασκευή δηλαδή, ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε (γι’ άλλη μια φορά) την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας γεγονός που καθιστά ΑΔΥΝΑΤΗ την οποιαδήποτε αναβάθμιση Ελληνικής τράπεζας, ΕΙΔΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ!

Δείτε τώρα το ντοκουμέντο (κλικ στην εικόνα):


Μιλάμε για αναβάθμιση σχεδόν 20%! Κύριε Παπακωνσταντίνου.Κύριε Παπακωνσταντίνου που αναμιχθήκατε στην υπογραφή των Swaps ως σύμβουλος του κυρίου Σημίτη με την Goldman Sachs και που ακόμα δεν έχετε δώσει στην ΕΕ τα στοιχεία που ζητήθηκαν.

ΜΕΤΑ (ΚΑΙ) ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΑΓΝΟΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

Οι Νέοι αναγνώστες ας διαβάσουν οπωσδήποτε και αυτό (με τα ανάλογα λινκς): “Θριαμβολογούν” για την πτώχευση. Θριαμβολογούν και οι συνεταίροι τους βέβαια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.