Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Έρχεται ο Γύψος;

Να τους χαίρεσαι κ. Παπανδρέου τους συμβούλους και συνεργάτες σου..
Τους "σοσιαληστές" και δημοκράτες...
"Να βγει ο στρατός στην Αθήνα" εισηγήθηκαν στον Παπανδρέου στενοί του συνεργάτες"


Εισηγήσεις ώστε να κατέβει μέχρι και στρατός στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται να υπάρχουν στο πρωθυπουργικό γραφείο μετά και την δύσκολη προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη. 
Αυτά αναφέρει σε σχετικό του αρθρο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  .
Μήπως έρχεται ο Γύψος και δεν το έχουμε καταλάβει ;;

1 σχόλιο:

  1. TI?...AΛΛΟ.?.ΑΚΟΜΗ?.ΘΑ?.ΕΠΙΝΟΗΣΟΥΝ.?..ΓΙΑ!...ΝΑ!...ΑΠΟΠΡ/ΣΟΥΝ...ΤΟ!ΕΛΛΗΝΙΚΟ!..ΛΑΟ!!...ΑΠΟ!....ΤΗΝ!..ΜΗ!...ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!...ΤΩΝ!..(ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ!..ΚΡΙΣΗΣ.!.!)&.&!....ΑΠΕΙΛΟΥΝ!...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ !!.ΓΙΑΤΙ!..ΔΕΝ!!!..ΕΧΟΥΝ!...ΕΦΙΚΤΗ!.ΠΡΟΤΑΣΗ!.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!...ΓΙΑ!..ΤΟ!..ΛΑΟ!..&!..Το!...ΤΟΠΟ!!!...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.