κ. Δρούτσα :"Καλύτερα "μοδάτοι" και με Α.Ο.Ζ, παρά "ντεμοντέ" και "ξεβράκωτοι" ..

Ακούστε, στο οπτικοποιημένο ηχητικό στο τέλος του άρθρου, τα κυριότερα αποσπάσμαστα της χθεσινής συνέντευξης του κ. Δρούτσα , στον Real FM και στον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου.
Και τι δεν είπε ο κ. Δρούτσας:
"Κάποιοι έχουν κάνει το θέμα της ΑΟΖ «μόδα» "
"Δεν χρειάζεται η οριοθέτηση της ΑΟΖ για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τον ορυκτό πλούτο.."

"Δεν είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα δεν προχωράει με την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών..."
"Η ΑΟΖ δεν μας δίνει επί της ουσίας κάτι παραπάνω - χωρίς να υποτιμώ ο ίδιος τη σημασία της ΑΟΖ, αλλά σε σχέση με την υφαλοκρηπίδα αυτή τη στιγμή δε μας δίνει κάτι παραπάνω - είπα ότι δε βλέπω το λόγο, δε θα ήταν ωφέλιμο αυτή τη στιγμή να επιβαρύνουμε τις διερευνητικές επαφές, οι οποίες έχουν ξεκινήσει με μία άλλη βάση.."


κ. Δρούτσα :"Καλύτερα "μοδάτοι" και με Α.Ο.Ζ, παρά "ντεμοντέ" και "ξεβράκωτοι" ..

Σχόλια

  1. Υπερήφανη εξωτερική Πολιτική.
    Το παρακάτω link ίσως, εξηγεί την αναβλητικότητα.

    http://geostrategy.gr/pdf/20110506%20Anadolu%20Yildizi.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΨΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΩ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΛΟΥΜΠΑΓΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.