Η Ελλάδα τετέλεσται: Τρομοκρατούν για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα

Δείτε τι γράφει σε άρθρο του το Reuters  ...
Το Ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων μπορεί να ανέλθει σε ποσό έξι φορές μεγαλύτερο από το σχεδιασθέν ποσό των 50 δις  €.

Το μέλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Juergen Stark, είπε ότι:"Η ελληνική κυβέρνηση έχει μετοχές εισηγμένων εταιρειών, κατέχει ακίνητη περιουσία. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το ενδεχόμενο πωλήσεων (από τις ιδιωτικοποιήσεις), μπορεί να αποφέρει μέχρι και 300 δις €" .
Καλά δεν ξέρουν ότι ο Γιώργος, θα φέρει στην Βουλή νόμο για την μη πώληση δημόσιας γης ;; (To άλλο με τον Τοτό το ξέρεις)

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θυμηθείτε τι γράφαμε, εδώ και ένα χρόνο, για το θέμα.Έχετε τώρα καμιά αμφιβολία για το ξεπούλημα ;;
Καταλάβατε γιατί μας βομβαρδίζουν με τις φήμες για την μη λήψη της 5ης δόσης;
Καταλάβατε γιατί μας παρουσιάζουν το νέο απίστευτο πρόγραμμα λιτότητας...και τα σενάρια χρεοκοπίας;;
Για να μας αναγκάσουν να πούμε πουλήστε όλα....

Σχόλια

  1. Ολοι οι πουλημένοι είστε καταραμένοι......
    http://www.youtube.com/watch?v=DvMKyAF8O0c

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.