Πολλές συμπτώσεις..δεν νομίζετε;

Σύμφωνα με άρθρο στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΑΜΕΠ  :
Το ΕΛΙΑΜΕΠ στις 12 Μαΐου διοργάνωσε συζήτηση, με την ευγενική υποστήριξη  του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου....
Το θέμα της συζήτησης ήταν: ‘Η αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανεργίας προϋποθέτει ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, έστω υπό όρους;
Μεταξύ των άλλων συμμετείχε και η κ.Μιράντα Ξαφά (Σύμβουλος επενδύσεων, IJ Partners).
Πολλές συμπτώσεις...
Δεν νομίζετε;
Τυχαίο δεν νομίζω..
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα
 
Καθώς η Ελλάδα βυθίζεται στην ύφεση, η ανεργία αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που πλήττουν την κοινωνία. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, το ποσοστό της αγγίζει πλέον σχεδόν το 16%, ενώ οι προοπτικές για το μέλλον παραμένουν δυσοίωνες. Λαμβάνοντας μέρος στη δημόσια συζήτηση για το θέμα και μέσα στο πλαίσιο των Αντιπαραθέσεων, Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) διοργάνωσε συζήτηση, προσπαθώντας να απαντήσει στο ερώτημα: ‘Η αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανεργίας προϋποθέτει ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, έστω υπό όρους;Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου, στην αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών με την ευγενική υποστήριξη  του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ομιλητές ήταν ο κ. Γιάννης Κουκιάδης (Καθηγητής Εργατικού Δικαίου, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), ο κ. Σταύρος Κυριαζής (μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Πολυκέντρου ΑΔΕΔΥ), η κ. Μιράντα Ξαφά (Σύμβουλος επενδύσεων, IJ Partners), και ο κ. Σάββας Ρομπόλης (Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Επιστημονικός Διευθυντής, Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ). Τη συζήτηση συντόνισε η κ. Ελίζα Παπαδάκη (Δημοσιογράφος, ΤΑ ΝΕΑ).

Σχόλια

  1. Πάρα πολλές συμπτώσεις!!!Αλλά εντάξει να μην τους κακολογίσουμε χωρίς να είμαστε σίγουροι...Σίγουρα συζητούσαν περί ΠΩΛΗΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισως συζητόυσαν και περί ΞΕΠΩΛΗΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.