Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Η Ελλάδα ήθελε ένα όπλο πάνω στο τραπέζι.Της το έδωσαν και,επειδή δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει,κινδυνεύει να στραφεί εναντίον της

25/03/2010

"Οι Αραβες λένε ότι εάν τραβήξεις όπλο πρέπει να είσαι έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις, αλλιώς μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο άλλος εναντίον σου. "
Η Ελλάδα ....
ήθελε ένα όπλο πάνω στο τραπέζι. Της το έδωσαν και, επειδή δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει, κινδυνεύει να στραφεί εναντίον της.

1 σχόλιο:

  1. Στη δική μας περίπτωση το όπλο το τράβηξε ο GAP για να δολοφονήσει την Ελλάδα.
    Δέν είμαστε αυτόχειρες. Υπάρχει θεραπεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.