Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Ιερέας επιβεβαιώνει το θάνατο του γιου του Καντάφι

Λίβυοι κρατούν στα χέρια τους φωτογραφίες του Σαΐφ αλ Αράμπ Καντάφι, του γιού του Καντάφι
Ο τοποτηρητής της καθολικής εκκλησίας στην Λιβύη, Τζιοβάνι Μαρτινέλι επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία του με το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky TG24 , το θάνατο ενός από τους γιούς του Μουαμάρ Καντάφι , του Σαϊφ αλ-Αράμπ Καντάφι, κατά τη χθεσινή αεροπορική επιδρομή του ΝΑΤΟ στην Τρίπολη.
«Επιβεβαιώνω το θάνατό του» δήλωσε ο ιερέας...
ο οποίος στη συνέχεια έκανε έκκληση στη διεθνή κοινότητα , στο ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί κατά της Λιβύης.
«Το ζητώ ως ένδειξη σεβασμού για τον χαμό ενός παιδιού του, μια κίνηση ανθρωπιάς προς τον Λίβυο ηγέτη» ανέφερε ο ιερέας που ζει πάνω από 30 χρόνια στη Λιβύη και παρέστη μαζί με άλλους ιερωμένους στο θρησκευτικό τελετουργικό που έγινε για τους νεκρούς, μεταξύ των οποίων ο γιος του Καντάφι , τρία εγγόνια του και άλλοι.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=62990993

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.