Στρος Καν: Το κάναμε υπόγεια..αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ.....

Δείτε το χθεσινό δώρο-βίντεο του Λάκη Λαζόπουλου στον κ. Παπανδρέου.
Στρος Καν: Ο Παπανδρέου με είχε πάρει τηλέφωνο από Νοέμβριο-Δεκέμβριο..
Το κάναμε υπόγεια...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Γιατι αυτό;  Γιατί οι Ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ..
αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό !!!!

Σχόλια

  1. Αν αληθεύουν όλα αυτά, τότε έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση των ¨στοών",των "υπογείων και "του "υποκόσμου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=DvMKyAF8O0c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Παπανδρέου σήμερα θα έπρεπε να μην μπορεί να βγεί έξω από το σπίτι του.
    Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους υπουργούς του.
    Φωτιά και τσεκούρι προδότες, αλήτες, εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Τ+10 ήταν τυχαίο; Δεν νομίζω... Τάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει μια πραγματικότητα η οποία μας αποκαλύπτεται, που ενώ την γνωρίζαμε, επειδή έχουμε ως Έλληνες συνηθίσει να την κρύβουμε κάτω από το χαλί, μας δημιουργεί έκπληξη (!!!) και ταυτόχρονα ψάχνουμε δολοπλόκους και σκοτεινά συμφέροντα για προστατέψουμε τους απατεώνες και δολοπλόκους, τους πατριδοκάπηλους και προδότες, γιατί ….. είναι οι δικοί μας άνθρωποι, και εμείς το λάθος υλικό που τους νομιμοποιεί.
    Βλέπουμε έναν ξεφτιλισμένο πολιτικό σύστημα, μια ξεφτιλισμένη Κυβέρνηση, με ένα ξεφτιλισμένο σύστημα προπαγάνδας των ΜΜΕ, που ψάχνει τον τρόπο να μειώσει όχι την πληροφορία, αλλά την αξιοπιστία του πληροφοριοδότη.
    Μετακινείται η αξία της πραγματικότητας που αποκαλύπτεται και εστιάζεται στη «πραγματικότητα» των συνθηκών που την αποκάλυψαν.
    Αλλά η βαλίτσα έρχεται από πολύ πιο μακριά. Από την εποχή που η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, συνεδριάζει στο Λαγονήσι και εκεί συνομολογείται και συνωμοτείται μεταξύ Ελλήνων Πολιτικών τροφίμων την Λέσχης ( Διαμαντοπούλου – Αλογοσκούφης) και τον κύριο Γκιόργκο παρακείμενο σε άλλο τραπέζι στο κινέζικο εστιατόριο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, την ίδια μέρα που αν και επίσημα προσκεκλημένο να τοποθετηθεί ως πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ( η Λέσχη Μπίλντεμπργκ τον έστησε Πρόεδρο στην Σοσιαλιστική Διεθνή) δεν εμφανίσθηκε επειδή υπήρχε προγραμματισμένο επίσημο ταξίδι στο Πεκίνο. Αλλά η διαφορά της ώρας του επέτρεψε την ίδια νύκτα που στο Πεκίνο ήταν η προηγούμενη μέρα, να γευματίζει στο Κινέζικο με την σύζυγό του, την ίδια ακριβώς ώρα που σε άλλο τραπέζι βρισκόταν ο Αλογοσκούφης, η Διαμαντοπούλου και υψηλόβαθμα στελέχη της Λέσχη.
    Τότε αποφασίστηκε και ο τρόπος κατάρρευσης της Κυβέρνησης Καραμανλή και η μεθοδολογία υποθήκευση της χώρας στο ΔΝΤ και η Πρωθυπουργοποίηση του Παπανδρέου.
    Αυτοί είναι οι «μήνες προετοιμασίας» που ομολογεί ο κ. Straus-Khan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.