Μειώσεις μερισμάτων ΜΤΑ κατ αρχήν κατα 6% και 10% ...


Σχόλια

  1. Έτσι μπράβο, κόψτε τα όλα μην αφήσετε τίποτα όρθιο πάρτε απο όπου βρίσκεται και κάντε τα δώρα στους τραπεζίτες και στους ΄΄ φίλους ΄΄ μας που μας βοηθήσανε τόσο πολύ. Τι κιαν τα λεφτά αυτά τα έχει προπληρώσει ο κόσμος, τι και αν στα παίρνουν έτσι κι αλλιώς, τι κιαν τόσα χρόνια με αυτά τα λεφτά κάνατε τις κομματικές σας πολιτικές τροφοδοτώντας τους κομματικούς στρατούς σας, μην δίνεται σημασία σε τίποτα, δώστε τα όλα βγάλτε μας και άλλες ταυτότητες ( κατοίκων ... όποιας χώρας θέλετε ) και άντε στο καλό. Η κοροϊδία και ο εξευτελισμός συνεχίζετε και εμείς... κοιτάμε ενώ αυτοί..γελάνε και γλεντάνε.. Αλήθεια, ήταν και αυτό μέσα στα όποια έλεγε απο το 2009 ο κύριος Πρωθυπουργός με το ΔΝΤ; Αλήτες όλοι.. ξυπνάει η πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.