Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Πέμπτη 5 Μαΐου o Αντώνης Σαμαράς, θα μιλήσει σε συγκέντρωση αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας


Ο  Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, σχετικά με την συγκέντρωση αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που θα γίνει την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στα νέα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα όπου θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε μια περίοδο που οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιμετωπίζουν τη ρεβανσιστική και άδικη επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η συνάντηση αυτή προσδίδει νέα διάσταση, στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το υπερήφανο αυτό τμήμα του Ελληνικού λαού, που υπηρέτησε με αυταπάρνηση την Πατρίδα.
Η Ν.Δ. μέσα από τις διαδικασίες του κοινοβουλευτικού ελέγχου αναδεικνύει καθημερινά την επιδρομή της κυβέρνησης στα κεκτημένα δικαιώματα των αποστράτων.
Δικαιώματα που απέκτησαν χωρίς να επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά με δικές τους στερήσεις.
Τώρα βλέπουν και αισθάνονται μια Πολιτεία να τους αντιμετωπίζει σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Καλούμε όλους τους απόστρατους να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.
Πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, γιατί στις Ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας μια είναι η κυρίαρχη ιδεολογία. Η Πατρίδα μας.
Και αυτή την πατρίδα μας την υπηρέτησαν με ζήλο και αποτελεσματικότητα.
Τώρα τους αξίζει μια καλλίτερη αντιμετώπιση από την Πολιτεία.
Η Ν.Δ. είναι δίπλα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.