Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ...στις αποδειξεις δαπανών του κωδ. 49 του Ε1.

Το ποσό των αποδείξεων δαπανών του κωδ. 49 του Ε1, κατά το ποσό που υπερβαίνει το απαραίτητο ύψος για την διασφάλιση του αφορολόγητου(μέχρι 12,000), προκειμένου να υπάρξει μείωση 10% στο φόρο, πρέπει να συναρτώνται με τα τεκμήρια εισοδήματός μας.    Σήμερα οι δαπάνες-σύμφωνα με τα ισχύοντα..-δεν προστίθενται στα τεκμήρια, αλλά σε τούτο το αφερέγγυο γκουβέρνο που ζούμε, όλα είναι πιθανά....
Γιαυτό λοιπόν,  ΠΡΟΣΟΧΗ !

Γ.Δημ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.