Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Γ.Α.Π: Έκανα δυο φορές τον γύρο του κόσμου, για να φέρω τα 110 δις...

Μπράβο κ. πρωθυπουργέ, που μπήκες σε αυτόν τον κόπο για μας.
Σε πέντε λεπτά θα τα δείτε όλα...
Δείτε αποσπάσμα των χθεσινών δηλώσεων-απάντησης του κ. Παπανδρέου, στην Βουλή, στον κ. Τσίπρα.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

4 σχόλια:

 1. Καθημερινά οι Έλληνες πληρώνουν 23% ΦΠΑ,
  Εισφορές, τέλη, διόδια, υπόκεινται σε έμμεση και άμεση φορολογία.

  Ως ανταπόδοση κλείνουν τα σχολεία, υποβιβάζεται η δημόσια υγεία, κλείνουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις και τα κατασήματα και παράλληλα οργιάζει το περεμπόριο από πολυχρωμους μετανάστες.

  Η υπευθυνότητα, που περιμένει ο κάθε σκεπτόμενος Έλληνας είναι να φύγουν οι κατ΄επάγγελμα ψεύτες που ξοδεύουν τις εισφορές του, σε άσκοπα ταξίδια και διακοπές....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά δεν βρέθηκε κάποιος σοβαρός μέσα στη Βουλή να πει στον ΓΑΠ ότι όταν λέει ότι" αν δεν πάρουμε την επόμενη δόση δεν θα έχει το κράτος να πληρώσει μισθούς και συντάξεις" ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ........ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι να πει κανείς πια,τα λόγια είναι περιττά.Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ αντιπολίτευση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.