Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

Mε καθυστέρηση η πτήση για το Άγιο Φως

  Αναχώρησε, από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με καθυστέρηση τριών ωρών, το αεροσκάφος της ελληνικής αποστολής που μεταβαίνει στα Ιεροσόλυμα για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός, επικεφαλής της οποίας είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών κ.Δημήτρης Δόλλης.
    Αρχικώς, το αεροσκάφος τύπου "Εμπραέρ" απογειώθηκε στις 7 το πρωί αλλά μετά από μισή ώρα πτήσης παρουσίασε τεχνική ένδειξη, με αποτέλεσμα ....ο πιλότος να το προσγειώσει προληπτικά στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

    Η ελληνική αποστολή, επικεφαλής της οποίας είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δόλλης αναχώρησε για τα Ιεροσόλυμα με άλλο αεροσκάφος του ιδίου τύπου, το οποίο έφθασε εκτάκτως από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας προκειμένου να μεταφέρει την αποστολή στους Αγίους Τόπους.

    Το Άγιο Φως θα παραδώσει μετά τη λήξη της τελετής στον Πανάγιο Τάφο ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ' λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, και η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται περί τις 6:30 μμ. 
©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.