Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Kαλό θα είναι τα στελέχη της Ν.Δ πριν βγουν στα κανάλια, να ρίχνουν και μια ματιά στην τηλεθέαση

Αυτά είναι σύμφωνα με την Nielsen   τα Εβδομαδιαία μερίδια των τηλεοπτικών σταθμών, από 28/3 ως 10/4/2011.
Το ποσοστό που υπολείπεται εως το 100% αφορά συνολικά τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς,  την παρακολούθηση βίντεο, DVD κλπ.
Σύμφωνα πάντα με την Νielsen στην μέτρηση τηλεθέασης περιλαμβάνονται....
οι Τηλεοπτικοί σταθμοί:
Alpha TV, Alter, Antenna TV, ET1, ET3, Mega Channel, NET, ΣΚΑΙ, Star Channel, NOVA, Channel 9, Extra Channel 3, MAD, MTV Greece, και άλλοι.
Καλό θα είναι λοιπόν τα στελέχη της Ν.Δ, εκτός όλων των άλλων, να ρίχνουν και μια ματιά στην τηλεθέαση πριν βγουν στα κανάλια.
Δεν σημαίνει κατ ανάγκη ότι όποιο κανάλι είναι χαμηλά σε τηλεθέαση, δεν είναι ποιοτικό ή αξιόλογο...
Σίγουρα όμως δεν το βλέπει ο κόσμος και ο κόσμος κάτι ξέρει.
Ποια είναι λοιπόν η λογική, η σκοπιμότητα εμφανίσεων, σε ένα κανάλι που δεν είναι καν στον πίνακα της Nielsen, με τηλεθέαση κάτω από το 0,4 % ;;

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή, αξιόλογο κανάλι είναι για σένα το Mega? Και υιοθετείς απερίσκεπτα τα δεδομένα που σου πασάρουν τα ελεγχόμενα Opinion Makers ? χμμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.